MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Dragnea, despre excluderea Gabrielei Firea din PSD: ”Sper să nu ajungem aici, dar nu depinde de mine!”

Distribuie

Dragnea, despre excluderea Gabrielei Firea din PSD: ”Sper să nu ajungem aici, dar nu depinde de mine!”, a spus liderul PSD, duminică seara, la Antena 3, el arătând că în interiorul partidului sunt nemulțumiri cu privire la atacurile venite din partea primarului Capitalei, din ultima vreme. 

Întrebat dacă Gabriela Firea riscă excluderea din partid, în urma poziționării din ultima săptămână, Dragnea a răspuns: ”Din partea mea, nu!”.

Despre șansele ca această decizie să se ia în Comitetul Executiv Național, Liviu Dragnea a precizat că nu are de unde să știe ce va fi în ședința conducerii partidului.

”Aici nu vorbim de balanță de putere, este exagerată. Sper să nu ajungem aici, dar nu depinde de mine!”, a precizat Dragnea.

Președintele PSD a ținut să menționeze că nu a vorbit cu nimeni despre schimbarea Gabrielei Firea de la Organizația de București, dar a adăugat că ”sunt colegi supărați, în partid”.

despre modul în care arată Bucureștiul, el a afirmat că sunt zone unde arată foarte bine, și se vede că s-a muncit și zone în care mai este mult de muncă.

Ieșirea liderului PSD vine la finalul unei săptămâni în care Gabriela Firea, vicepreședinte PSD și Primar al Capitalei s-a lansat într-un atac dur la adresa sa. Ca reacția, PSD se pregătește de un Comitet Executiv Național și a stabilit deja alegeri în mai multe filiale, printre care și Organizația București, unde aceasta este interimar.

Firea este susținută de toți consilierii PSD din Capitală, dar și de organizația București-Ilfov, potrivit mesajul transmise prin intermediul comunicatelor de presă.

La postul public de televiziune, Gabriela Firea a spus că retragerea lui Liviu Dragnea din fruntea PSD este benefică pentru partid.

Citește mai multe despre PSD pe Libertatea.

Comentarii