MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Dragnea îi răspunde lui Iohannis, după ce l-a făcut infractor: „Își permite să pozeze în negustor cinsitit, până când adevărul va ieși la iveală în totalitate”

Distribuie

Dragnea i-a răspuns, joi, lui Klaus Iohannis, după ce şeful statului l-a făcut infractor în scandalul "valizelor": "Își permite să pozeze în negustor cinsitit, până când adevărul va ieși la iveală în totalitate", a spus liderul PSD, la Parlament, precizând că "la un moment dat se va găsi un procuror cu curaj care va începe să investigheze toate acele acuzații".

„Eu sper că ne mai aducem aminte când Iohannis spunea că nu a avut niciun dosar penal și că nu a fost niciodată cercetat penal. Ce aflăm acum? Că a avut nu unul, ci nouă dosare penale care au fost clasate, unul chiar cu două zile înainte să-și depună candidatura. Un lucru e cert. Iohannis a știut despre aceste dosare penale, mai ales despre unul din ele fiindcă despre acela s-a făcut vorbire, s-a făcut citire, s-a depus în documentația domnului Lazăr pentru a fi numit în funcție de către Iohannis. Ne-a mințit Iohannis în legătură cu faptul că a fost cercetat penal așa cum ne-a mințit și Lazăr atunci când se arăta indignat că au existat protocoale când el știa că semnase un protocol cu ceva timp înainte”, a afirmat Liviu Dragnea.

Potrivit lui Dragnea, Klaus Iohannis încă își permite să pozeze în negustor cinsitit, până când adevărul va ieși la iveală în totalitate.

„Mii, poate sute de mii au văzut ce scrie în acele dosare, sunt mulți jurnaliști cu curaj care au prezentat acele dovezi, unii care chiar au depus plângeri penale împotriva sa, dar toate acestea sunt băgate la sertar de unii procurori. Oricine citește cu atenție cele șase dosare se poate gândi că președintele nostru poate fi considerat un infractor, dar așa cum s-a întâmplat în istorie, la un moment dat se va găsi un procuror cu curaj care va începe să investigheze toate acele acuzații”, a spus liderul PSD.

El a continuat: „La Iohannis nu vorbim de foloase necuvenite constând în prezența la vot. La el vorbim de foloase necuvenite constând în case reale, cu chiriii reale, cu sute de mii de euro încasate într-un mod ilegal de la statul român. La Iohannis nu vorbim de invenții cu două angajate de la Teleorman pe salarii derizorii, a căror angajare nu a avut nicio legătură cu mine, aici vorbim de numire, promovarea și susținerea în funcție a doi procurori care i-au spălat niște dosare. Dacă nici aici nu mai vorbim de un conflict de interese foarte clar, atunci mulți s-ar întreba ce rost mai are această infracțiune să fie trecută în Codul Penal”.

Acest infractor, Dragnea, care s-a cocoţat în fruntea statului, progresează semnificativ în domeniul fake news„, a spus preşedintele Klaus Iohannis, despre Liviu Dragnea, marţi.

Citeşte şi: DNA: Tăriceanu ar fi primit mită 800.000 de dolari de la o firmă din Austria! Dosarul, constituit la cererea autorităților austriece

Citește mai multe despre Presedintele Romaniei și PSD pe Libertatea.

Comentarii