Mergi direct la conținut »
Dragnea nu îi va primi la sediul PSD pe cei peste o mie de români:  ”De unde să am eu, domnișoară, atâția mici?”; Ce spune despre mașina BMW
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea nu îi va primi la sediul PSD pe cei peste o mie de români: ”De unde să am eu, domnișoară, atâția mici?”; Ce spune despre mașina BMW

Dragnea nu îi va primi la sediul PSD pe cei peste o mie de români: ”De unde să am eu, domnișoară, atâția mici?”; Ce spune despre mașina BMW

Dragnea nu va primi la sediul PSD miile de români care au anunțat că vor veni:  ”De unde să am eu, domnișoară, atâția mici?” a spus liderul PSD, joi, la Parlament. El a precizat că va invita și presa să mănânce un mic și să bea o bere și a promis că va aduce micii de la Teleorman. În plus, liderul PSD a povestit cum a ajuns să meargă la mare cu mașina BMW Seria 7 a fiului său, care nu are ITP-ul făcut. El a afirmat că iubita sa, Irina, a făcut un accident, iar mașina lui, BMW Seria 5, este în service. 

De Valentina Postelnicu,

Liviu Dragnea a povestit că Irina Tănase, iubita sa cu 30 de ani mai tânără, a făcut accident de mașină. ”Unul foarte grav. Din fericire, Irina  nu a pățit nimic”, a spus liderul PSD, precizând că mașina lui, un BMW Seria 5 care este menționat și în declarația de avere, și care a fost primit donație de la fratele său, este încă în service.

Dragnea a spus că mașina BMW Seria 7, cu care a mers la mare, aparține fiului său și nu are ITP-ul făcut, iar fiul său trebuie să primească amenda și să răspundă pentru că nu a făcut ITP-ul.

”Am văzut tot felul de detectivi, unii pârâți, vai de mama lor. Mașina nu e a firmei lui, ci a lui personal. Mașina mea a fost accidentată grav, acum o perioadă, cu Irina în mașină. E în reparații. E mașina din declarația de avere, X5, moștenită de la fratele meu. În ceea ce privește ITP-ul, am înțeles că nu e, fii-miu să primească amendă să se-nvețe minte. L-am rugat să-mi împrumute și mie mașina, mi-a împrumutat-o și îi mulțumesc foarte mult. Și eu i-am împrumutat când el încă nu avea mașină. M-am dus la mare și am venit”, a spus Dragnea.

Liderul PSD s-a referit la invitația pe care i-a făcut-o unui internaut, să vină cu naveta de bere pe care a pierdut-o la pariu, la sediului central al PSD, și el va aduce micii. „Acel domn care a pus pariu pe o navetă cu bere că eu nu sunt la volan – căruia i-am livrat selfie – l-am întrebat ce facem cu naveta cu bere, omul a spus că îşi ţine promisiunea, eu am spus că, fiind o gazdă bună, aduc micii şi vă spun că aduc mici din Teleorman. Vă aştept să veniţi acolo şi sper să mâncaţi cu mine măcar un mic sau două persoane la un mic, dacă nu aveţi curaj unul întreg, şi să bem o bere. Şi cu alcool, şi fără alcool”, a spus liderul PSD.

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude
Recomandări

Afaceri de familie pe banii statului. Organigrama ISU Vaslui, plină de rude

Dragnea a ținut să le transmită celor peste o mie de persoane care au bifat că vor să vină la sediul PSD, lunea viitoare, că nu îi va primi și că nu vor intra în sediu.

„Nu, pentru că nu cu ei am discutat. Eu n-am făcut rămăşag cu ei. Mai era o doamnă care ar fi vrut să vină şi  a zis că bea doar limonadă. Aşa, de unde să am eu atâţia mici, domnişoară, să vin la toţi oamenii cu care mi-ar fi drag (…)”, a continuat el.

Dragnea a câștigat pariul cu un internaut care l-a pus de demonstreze că el își postează mesajele pe Facebook. Liderul PSD a fost provocat să demonstreze că el este cel care scrie mesajele pe pagina de socializare.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

În replică, liderul PSD a postat o fotografie cu el la volan. Fotografia a fost făcută de iubita sa, Irina Tănase care îl și ajuta să răspundă la comentarii. Internautul a recunoscut că a pierdut pariul și că vine cu o navetă de bere, iar Dragnea a promis, la rândul lui, că va da micii, la sediul central al PSD din Aleea Kiseleff.

Imediat, pe Facebook a apărut și un anunț pentru un miting, luni, intitulată ”Grătar la Dragnea”. ”Grătar. Dragnea dă micii. A zis ca să ne tinem de cuvânt și sa mergem. Locatia: Sediul PSD de pe Kiseleff. Ora: 17:00. Ziua: Luni 7 Mai. Firea se ocupă de salată și transport după, pt cine bea. Dăncila o sa ne cânte!, se arată în prezentarea protestului.

Peste o mie de persoane bifaseră că merg la această acțiune, și aproape 4.000 erau interesate de eveniment.


Citește și: Psihologul Libertatea, despre crima de la Baia Mare. “Avem de-a face cu o regresie psiho-afectivă la stadiul de animal”


Close
Închide
  Close