Mergi direct la conținut »
Dragnea a câștigat pariul cu un internaut, o navetă de bere; Liderul PSD a promis că aduce el micii, luni, la sediul PSD
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea a câștigat pariul cu un internaut, o navetă de bere; Liderul PSD a promis că aduce el micii, luni, la sediul PSD

Dragnea a câștigat pariul cu un internaut, o navetă de bere; Liderul PSD a promis că aduce el micii, luni, la sediul PSD

Dragnea a câștigat pariul cu un internaut care l-a pus de demonstreze că el își postează mesajele pe Facebook. Liderul PSD a fost provocat să demonstreze că el este cel care scrie mesajele pe pagina de socializare. În replică, liderul PSD a postat o fotografie cu el la volan. Fotografia a fost făcută de iubita sa, Irina Tănase care îl și ajuta să răspundă la comentarii. Internautul a recunoscut că a pierdut pariul și că vine cu o navetă de bere, iar Dragnea a promis, la rândul lui, că va da micii, la sediul central al PSD din Aleea Kiseleff.

De Valentina Postelnicu,

Aflat marți seară pe drumul spre București, pe autostrada Soarelui, liderul PSD Liviu Dragnea a lansat un atac la operatorii de telefonie mobilă.

”Mi se pare inadmisibil ca într-o zi cu trafic atât de intens să existe probleme cu plata taxei de pod, la Fetești, prin SMS”, a scris președintele PSD, într-o postare pe Facebook. El s-a întreabat, retoric, dacă în contractul dintre Compania de drumuri (CNAIR) și operatorii de telefonie mobilă nu există și niște obligații de ambele părți și promite că ”azi-mâine vom afla cu toții”, pentru că explicațiile trebuie să fie publice.

CNAIR a anunțat, ulterior, că problema a fost remediată și că se pot da sms-uri în rețeaua Vodafone.

“Abonații VODAFONE ROMANIA pot să achite din nou,  prin SMS, tariful pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Fetești și Cernavoda (peaj), începând cu ora 20.38”, se arată în comunicatul transmis de Compania Națională de Administrare A Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

La scurt timp, Dragnea a postat un update în care a dorit să mulțumească agenților de la Rutieră pentru modul în care au gestionat traficul de la mare spre Capitală.

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu despre România, după cutremurul care a zguduit Turcia
Recomandări

Anunțul lui Gheorghe Mărmureanu despre România, după cutremurul care a zguduit Turcia

„Pe de altă parte, vreau să le mulţumesc agenţilor de la Poliţia Rutieră pentru eforturile deosebite făcute azi pentru fluidizarea traficului. Nu ştiu cum a fost în alte zone, însă pe drumul dinspre mare spre Bucureşti se circulă destul de bine, ţinand cont de numărul uriaş de maşini. Eu chiar acum intru în Bucureşti şi am facut doar două ore!”, a scris Liviu Dragnea pe pagina de Facebook.

Președintele PSD a ținut să precizeze că Irina Tănase, iubita sa, este cea care îi scrie mesajele, el conducând mașina. „Pentru a nu primi critici sau amendă, că scriu mesaje fiind la volan, vreau să vă spun că eu dictez mesajele şi Irina le postează. Şi acum să vedem cum e traficul prin Bucureşti”, a spus Dragnea.

Un internaut l-a provocat la un pariu, afirmând că altcineva îi postează mesajele pe Facebook. Dragnea i-a demonstrat, printr-o fotografie în care se află la volan, că el este cel care a scris mesajul.

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini
Recomandări

Luiza şi Alexandra puteau fi salvate, dacă anchetatorii verificau o cameră video! Ce s-a văzut pe imagini

”Eu mă țin de promisiune. Dau o navetă de bere. Unde”, a scris Bogdan Lungu, care este  din Galați, în mesajul la postarea lui Dragnea. ”Săptămâna viitoare, la sediul PSD. Eu aduc micii”, a răspuns Dragnea, precizând că îl așteaptă la ora 17.00 la sediul PSD din Kiseleff.

Imediat, pe Facebook a apărut și un anunț pentru un miting, luni, intitulată ”Grătar la Dragnea”. ”Grătar. Dragnea dă micii. A zis ca să ne tinem de cuvânt și sa mergem. Locatia: Sediul PSD de pe Kiseleff. Ora: 17:00. Ziua: Luni 7 Mai. Firea se ocupă de salată și transport după, pt cine bea. Dăncila o sa ne cânte!, se arată în prezentarea protestului.

Citește și: EXCLUSIV/ Ștefan de la Exatlon a fost model înainte de a deveni actor. „A făcut figurație într-un film la Hollywood”

Close
Închide
  Close