Mergi direct la conținut »
Dragnea spune că Maior încă se crede șeful SRI: Ca o coincidență, cum a venit în România, cum au apărut tulburări la partid
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Dragnea spune că Maior încă se crede șeful SRI: Ca o coincidență, cum a venit în România, cum au apărut tulburări la partid

Dragnea spune că Maior încă se crede șeful SRI: Ca o coincidență, cum a venit în România, cum au apărut tulburări la partid

Dragnea spune că Maior încă se crede șeful SRI: Ca o coincidență, cum a venit în România, cum au apărut tulburări la partid,  a spus Liviu Dragnea, duminică, la Antena 3. 

De Valentina Postelnicu,

Liviu Dragnea l-a atacat dur pe fostul șef al SRI, actual ambasador al României în SUA. ””El încă se crede șeful SRI. Face discuții, face jocuri, cu oameni din PSD”, a afirmat Dragnea.

El a remarcat că, imediat cum George Maior a ajuns în România, ”au apărut ceva tulburări la partid”.

”Doar remarcam, ca o coincidență”, a precizat el.

Dragnea a anunțat că George Maior a fost chemat sau urmează să fie chemat la comisia de politică externă din Parlament. ”Să vedem și noi ce face, cum se implică ca ambasador” a spus el.

Dragnea și-a exprimat convingerea că președintele ”îl va ține în brațe”, după solicitarea de rechemare din funcția de ambasador, anunțată tot de liderul PSD, la începutul acestei săptămâni.

George Maior a declarat, despre retragerea lui ca ambasador în SUA, că și-a făcut datoria diplomatică și că a acționat în interesul național.

Ambasadorul român în SUA a fost audiat în comisia pentru controlul SRI, unde a dat explicații despre subiectele aduse în atenţie de fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate Horia Georgescu, cu referire la fostul şef al SRI, dar și acuzațiile pe care fostul colonel Daniel Dragomir le-a adus, după audierea în comisie.

Close
Închide
  Close