Ea îşi face singură bijuteriile

03 octombrie 2009 15:15

Cărei tinere nu-i place să fie mereu frumoasă, cu bijuterii drăguţe, întotdeauna asortate cu grijă la diverse ţinute? În timp ce fetele de vârsta ei dau o grămadă de bani pe accesorii, Andreea şi le face singură.

4175-188386-colaj1.jpg

E din Bucureşti şi are 18 ani. De când avea 9 ani, îşi face singură cerceii, brăţările şi lănţişoarele, exact pe gustul său. “Totul a început când aveam 9 ani. Am fost într-o tabără la mare. Printre jocurile organizate la vremea aceea de profesori a fost şi confecţionarea de bijuterii. Țin minte că am făcut un colier din mărgele, cu care am câştigat premiul întâi la podoabe, la expoziţia deschisă la sfârşitul taberei la Muzeul Satului”, ne-a povestit Andreea. Atunci şi-a descoperit talentul. Au urmat apoi multe podoabe create de ea, care mai de care mai frumoase, şi expoziţii peste expoziţii, la care a participat, prin toată ţara.
4175-188387-colaj2.jpg

A început la 9 ani

“Îmi place mult ceea ce fac. Am multe accesorii. Pe lângă faptul că nu sunt nevoită să le cumpăr, cum fac prietenele mele, din când în când câştig şi câte un ban de buzunar de pe urma lor”, a încheiat Andreea.

fotografii: Gabi Miron

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro