De Cristina Scortariu,

Şi-a luat un şut în fund de la actualul viceprimar

Neculai Sava, viceprimarul comunei Cacica, din care face parte satul Pârteştii de Sus, şi-l aminteşte şi el pe copilul Victor Ponta, care făcea numai năzbâtii când ajungea în sat, în vacanţe. El a rememorat vremurile când se ducea cu alţi copii la pârâul din sat, ca să se îmbăieze în zilele toride ale verii, iar Victor Ponta strica stăvilarul. “Mergeam cu vaca la păşunat, iar băieţii mai mari făceau pe pârâu un baraj, ca să se scalde. Ponta îl distrugea şi dădea drumul la apă. Ne spunea că el vrea să prindă peşte. Îl mai luam la întrebări, iar odată i-am dat un şut în fund. Şi se pare că i-a prins bine, că uite unde a ajuns”, ne-a spus Neculai Sava.

A intrat în politică la 29 de ani

Victor Ponta, absolvent al Universităţii din Capitală, este doctor în drept penal. Până să intre pe scena politică, bucureşteanul a fost procuror, apoi coordonator al Biroului de combatere a spălării banilor. În 2001, pe când avea 29 de ani, Victor Ponta a intrat în politică, la invitaţia lui Adrian Năstase, căruia i-a fost asistent la catedra de Drept Internaţional Public. În 2003, politicianul a fost ales preşedinte al Tineretului Social Democrat, dar şi vicepreşedinte al PSD. Din 2010, Ponta e noul lider al PSD. De anul acesta este prim-ministrul României, cel mai tânăr din ţările Uniunii Europene. Este căsătorit cu europarlamentarul Daciana Sârbu, cu care are o fetiţă, Irina (4 ani). Politicianul mai are un băiat, Andrei (9 ani), dintr-o căsnicie anterioară.

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”
GSP.RO

Poza cu amanta, din farfuria de ciorbă. Un mare fotbalist al României, prins în fapt de soție. „Nesimțitule, taci din gură!”

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații