Mergi direct la conținut »
Ce spune Ecaterina Andronescu despre internarea lui Liviu Dragnea: „Să stai în spital pentru probleme la coloană nu s-ar justifica decât dacă faci o operaţie”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Ce spune Ecaterina Andronescu despre internarea lui Liviu Dragnea: „Să stai în spital pentru probleme la coloană nu s-ar justifica decât dacă faci o operaţie”

Ce spune Ecaterina Andronescu despre internarea lui Liviu Dragnea: „Să stai în spital pentru probleme la coloană nu s-ar justifica decât dacă faci o operaţie”

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a vorbit la Digi 24 despre subiectul internării lui Liviu Dragnea, ca urmare a problemelor la spate pe care le-a acuzat liderul PSD. 

„Să stai în spital în situaţia în care ai o problemă la coloană nu s-ar justifica decât în măsura în care faci o intervenţie chirurgicală. Dacă nu, poţi face şi alt gen de tratament fără să stai în spital. Atmosfera de spital mai degraba te îmbolnăveşte”, a spus Andronescu, la postul de televiziune.

Despre faptul că Dragnea a ales să se trateze la un spital privat, ministrul a spus că este mesajul că acesta a ales un spital din România.

„Dai semnalul când te duci la un spital în România, mesaj mult mai puternic decât dacă pleci în străinătate. Că sunt de stat sau private, contează unde e doctorul în care ai încredre. Şi şcoala şi sănătatea au deficit la încredere, trebuie să găsim soluţia să recâştigăm încrederea”, a spus Ecaterina Andronescu.

Liviu Dragnea și-a făcut investigații medicale la Spitalul Sanador, acuzând o hernie de disc.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea


Citește și:

Sorina Pintea, surprinsă că la discuțiile despre legalizarea canabisului medical a participat o companie israeliană: „Reprezentanții firmei n-aveau ce căuta acolo!”

 
 
Close
Închide
  Close