De Iulian Simbeteanu,

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), Elena Udrea susține că ea și Dorin Cocoș au avut vieți separate, chiar și în interiorul căsniciei, acesta fiind și ”motivul pentru care până la urmă am ajuns la un divorț”.
„Oamenii, chiar dacă sunt căsătoriți, cel puțin în cazul meu și presuspun că mai sunt și alte situații care seamănă cu cea în care m-am aflat eu, mai ales când au cariere separate, ajung să aibă aibă chiar în interiorul unei căsători vieți separate. Acesta este motivul pentru care până la urmă am ajuns la un divorț sau o separare legală. Fostul meu soț a fost de la început om de afaceri, nu a devenit când m-a cunoscut pe mine. Soțul meu a fost în relație cu oamenii politici dintotdeauna, nu a cunoscut oameni politici în momentul în care eu am intrat în politică sau odată cu momentul în care s-a căsătorit cu mine. Așa a rămas și după ce am divorțat. Că acest dosar evident îmi creează mie ca și candidat o mare problemă este o realitate”, a spus Elena Udrea, la Digi24.
Udrea a declarat că nu știa ce afaceri făcea soțul ei pentru că nu o interesa acest subiect.
„Nu cunoșteam afacerile soțului meu, nu pentru că nu m-ar fi interesant neapărat, dar am avut atât de multe lucruri de făcut în ultimii zece ani în cariera mea, pentru acest proiect personal pe care eu l-am avut, încât nici timpul necesar nu-l aveam pentru a sta de vorbă. Știam de la început că e om de afaceri, ce să mă intereseze ce face în plus?”, a mai spus Elena Udrea.
Fostul soț al Elenei Udrea, Dorin Cocoș, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile în dosarul Microsoft, alături de primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, fostul ministru Gabriel Sandu şi omul de afaceri Nicolae Dumitru.

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri