Mergi direct la conținut »
Antena 3: Elena Udrea se întoarce în România
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Antena 3: Elena Udrea se întoarce în România

Antena 3: Elena Udrea se întoarce în România

Elena Udrea se întoarce azi din România, relatează Antena 3 și Realitatea TV, informația nefiind confirmată oficial. Antena 3 anunța, ieri, că Udrea a plecat din Costa Rica și se îndreaptă spre Europa.

Udrea și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a se întoarce în România, după ce ICCJ a admis suspendarea executării pedepsei în dosarul Gala Bute și a fost respinsă și solicitarea de extrădare a sa.

Și Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a declarat că își doresc ca nunta și botezul fetiței lor, Eva, să aibă loc în România, anul acesta.

Anterior, Antena 3 și Observator TV au dat publicității fotografii cu Elena Udrea în avion.

Totodată, televiziunea Digi24 a prezentat imagini cu fostul ministru pe aeroportul din San Jose.

Foto: Digi24


Știre inițială:

Surse apropiate Elenei Udrea au declarat ieri că fostul ministru a plecat din Costa Rica spre Europa.

Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru spune că acum câteva zile, Udrea şi-ar fi informat apropiaţii din Costa Rica despre o plecare spre Londra.

Surse apropiate Elenei Udrea au precizat că fostul ministru a plecat din Costa Rica cu destinația Europa.

„Din informaţiile noastre – în sensul că nu a vorbit cu nimeni, din ce ştim noi – ea trebuia să se îmbarce pentru Londra. Ea trebuia să se îmbarce pentru Londra şi să se întoarcă în Costa Rica.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

Dar faptul că poza a surprins-o împreună cu mama şi copilul ei a schimbat planul de acum 2-3 zile. (…) Din punct de vedere al legii din Costa Rica, ea nu are voie să se întoarcă în ţara de origine. (…)

Din zvonurile din Costa Rica ce ştiu eu, intenţia ei nu mai era să stea (în Costa Rica, n.r.), intenţia ei era să renunţe la aplicaţia de refugiu şi să întoarcă în România în ideea în care ea spune că nu mai are nicio treabă cu legea şi nici că cei din România i-ar pregăti ceva gen Radu Mazăre, să scoată din sertare nu ştiu ce. (…)

Dacă este în avionul de Londra, vă dau scris că se întoarce în Costa Rica”, a declarat omul de afaceri Cornel Tăbăcaru, apropiat al lui Udrea şi care a trăit mai mulţi ani în Costa Rica.

Precizările vin după ce Antena3 a prezentat imagini cu Elena Udrea într-un avion.

Fostul ministru se află în Costa Rica de la începutul anului 2018.

Elena Udrea a fost arestată, în octombrie anul trecut, (odată cu Alina Bica) în Costa Rica din 3 octombrie, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României.

Însă au fost eliberate în preajma Crăciunului, după decizia CCR privind completurile de 5 judecători.

Close
Închide
  Close