Mergi direct la conținut »
Elev de 12 ani, “omorât” de colegi pe Facebook. Au falsificat un certificat de deces
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Elev de 12 ani, “omorât” de colegi pe Facebook. Au falsificat un certificat de deces

Elev de 12 ani, “omorât” de colegi pe Facebook. Au falsificat un certificat de deces

Elev omorât de colegi pe Facebook. Un elev de 12 ani s-a trezit mort, pe Facebook, după ce colegii de clasă au falsificat un certificat de deces pe care au trecut numele lui.

Gluma macabră a făcut ca toţi cei 400 de prieteni virtuali ai săi să fie anunţaţi că băiatul ar fi murit, scrie Observator TV.

Acum, atât băiatul, cât şi părinţii lui merg la psiholog, iar identitatea copilului sau orașul și școala unde învață nu au fost dezvăluite, din motive de siguranță.

Oricum, cazul este unic în România, deși mulți adolescenţi sunt ameninţaţi online cu moartea, cel puţin odată pe an.

67% dintre copiii din România sunt hărţuiţi online pentru felul în care se îmbracă, 30 la sută pentru felul în care arată, 12 la sută pentru rezultatele şcolare şi 8 la sută pentru orientarea sexuală. Cel mai grav este că de multe ori nici măcar părinţii nu ştiu cât de agresivi sunt, online, copiii lor.

Acum, în mediul virtual, se strâng semnături ca orice mesaj violent să poată să fie raportat instant, iar pe lângă celebrul buton de „like” să apară şi unul anti-bullyng, potrivit sursei citate.

Mai mult, sute de copii din România sunt terorizați la școală de colegi: „Îmi doresc să mor, nu mai suport” (FOTO&VIDEO)

Cel mai recent caz de agresiune este al unui elev din Buzău, care riscă să rămână fără un ochi după ce a fost bătut cu boxul de un coleg | FOTO

În schimb, un elev a fost înjurat de directorul unui liceu din Mihăileşti, județul Giurgiu. „Ştii tu de morţi şi de Dumnezeu? Nenorocitule!”

Sursa foto: HEPTA


CITEȘTE ȘI…

VIDEO | Scrisoarea unui tată pentru fata care se căsătorește. Mesajul a fost scris înainte să moară

Nu le-ați văzut niciodată așa! Galerie foto de excepție cu vedetele pictate pe față, pe sâni sau stropite cu vopsea


 

Close
Închide
  Close