De Petre Dobrescu,

Tot mai mulți constructori de mașini se orientează, mai nou, spre piața mașinilor electrice, a notat Business Insider.

Ford a lansat duminică modelul Mustang Mach E-SUV, un model cu prețuri cuprinse între 43.895 și 60.000 de dolari, care a „împrumutat” caracteristici de la Tesla, cum ar fi „frunk” (portbagaj frontal) și posibilitatea de a porni mașina fără cheie, ci cu o aplicație de pe telefon.

Încărcare gratuită timp de doi ani!

„Felicitări pentru Mach E ! Mașinile electrice sustenabile sunt viitorul! Sunt fericit să văd acest anunț al celor de la Ford. Acest lucru îi va încuraja și pe alți constructori de mașini să se orienteze spre varianta electrică”, a scris Elon Musk pe Twitter.

Acesta n-a fost primul pas al celor de la Ford în această direcție. În octombrie, ei au anunțat că le vor acorda proprietarilor de mașini electrice doi ani pentru a-și încărca gratuit vehiculele la cele 12.000 de stații de încărcare de pe teritoriul SUA.

Punctele de încărcare ale celor de la Ford pot ajuta la încărcarea bateriilor tuturor tipurilor de mașini electrice, în timp ce încărcătoarele celor de la Tesla nu pot fi folosite decât pentru mașinile Tesla.

Citeşte şi:

Digi24: Jandarmeria a intervenit în forță pe 10 august din cauza postărilor de pe Facebook

Tragedia de la Timișoara. Ofițer ISU: ”Ni s-a cerut să păstrăm secretul în privința echipajelor care au intervenit în primele zile în bloc și s-au contaminat!”

Prototipul rachetei SpaceX care trebuia să ducă oameni pe Marte a explodat în timpul unui test

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu