Mergi direct la conținut »
„Escrocul cu 1.000 de voci”, prins din nou după ce a imitat-o pe Mona Muscă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > „Escrocul cu 1.000 de voci”, prins din nou după ce a imitat-o pe Mona Muscă

„Escrocul cu 1.000 de voci”, prins din nou după ce a imitat-o pe Mona Muscă

„Escrocul cu 1.000 de voci”, așa cum este supranumit bărbatul care a înșelat mai multe persoane imitând vocile unor celebrități, a fost prins din nou de polițiști. Este vorba de Romi Varga, care a imitat la pefecție vocile Nadiei Constantinescu, soția fostului președinte al României Emil Constantinescu, Nadia Comăneci sau Angela Similea. Acum, escrocul a făcut bani în numele Monei Muscă, fost politician liberal.

De Mihai Niculescu,

La data de 22 mai a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că în ziua anterioară, în jurul orei 09.30, în timp ce se afla la sediul societăţii în care lucrează, a fost sunat pe telefonul mobil, de o persoană necunoscută, care s-a recomandat cu numele unei persoane publice şi sub pretextul că doreşte să ajute un student care are mari probleme financiare, a încercat să îl determine să-i remită suma de 3.500 de lei, sub forma unui contract de sponsorizare. Sesizarea a fost întemeiată şi pe faptul că persoana, care se recomandase cu numele unei femei, părea că şi-a disimulat vocea”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei potrivit Mediafax.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, este vorba despre Romi Varga, cunoscut pentru imitarea vocilor persoanelor publice pentru a obţine bani de la victime, în scop declarat umanitar. Acum a pretins că este Mona Muscă.

La data de 23.05.2019, poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul secţiei menţionate l-au prins în flagrant pe bărbat, la scurt timp după ce acesta a primit suma de 3.500 de lei de la persoana vătămată. Bărbatul a fost condus la sediul subunităţii pentru audieri, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor a rezultat faptul că acesta ar mai fi comis şi alte fapte de înşelăciune, atât în Municipiul Bucureşti cât şi în Judeţul Ilfov”, susțin polițiștii.

Cu o zi înainte, Romi Varga, a convins un administrator de firmă din Sectorul 5 să îi dea 5.000 de lei.

Sursa foto: Hepta


Citește și: UPDATE / Rectorul și prorectorul Academiei de Poliţie au demisionat. Carmen Dan le ceruse să renunțe la funcții, fiind urmăriți penal


 

Close
Închide
  Close