Protestatarul l-a abordat pe Eugen Nicolicea când acesta ieșea dintr-o clădire și a scuipat în direcția acestuia, reproșându-i politicianului legea care permite deținuților să iasă mai devreme din închisoar: „Asta pentru că ai dat drumul la toţi tâlharii şi violatorii. Pentru că ai modificat codurile penale”, a spus bărbatul.

Politicianul a continuat să meargă, iar protestatarul s-a ținut după el, continuând să-i facă reproșuri și să-l jignească.

Între cei doi a avut loc și un schimb de replici.

Nicolicea: Ești un prost
Protestatar: Eu sunt prost?
Nicolicea: Da. Eşti un prost. Dispari.
Protestatar: Nu vreau, pentru că eu te plătesc. Măi, escrocule. Eu te plătesc
Nicolicea: Cu cât? Vezi că eşti prost?
Protestatar: Sunt prost? Tu eşti deştept? De aia ai modificat toate legile, toate Codurile Penale? (…) Băi bolşevic, ciumă roşie ce eşti. Eşti toxic pentru democraţie. Pe cine reprezinţi în parlament?
Nicolicea: Nu pe tine.
Protestatar: Pe condamnatul Dragnea? Pe cine?”

Contactat de DCNews, Eugen Nicolicea a spus că nu va depune plângere împotriva protestatarului. „Nu am de gând să fac nicio plângere. Ăsta este nebunul orașului. Îl cunosc demult. Nu m-a scuipat propriu- zis, că scuipa așa în aer”, a spus deputatul, potrivit sursei citate.

Și Codrin Ștefănescu a fost urmări pe stradă de același protestatar.

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele
Recomandări

Supraviețuitor al Holocaustului, Leonard Zaicescu își povestește viața, spaimele și speranțele

La fel ca Nicolicea, Ștefănescu a declarat că nu va depune plângere.

„Este de ajuns că astfel de personaje există ca să înțeleagă toată lumea unde s-a ajuns. Un singur om dă peste cap o întreagă comunitate, neavând serviciu, loc de muncă, nefiind integrat societal. El spune că este activist social și recunoaște public că este finanțat din străinătate ca să înjure instituțiile, șefii instituțiilor, cei din administrație, ș.a.m.d., pe cine i se spune. El nu produce plus valoare pentru țară, nu are un aport la binele unei națiuni. El este un parazit. Sunt niște paraziți care pe bani externi înjură, promovează violența, agresivitatea și distrug ceea ce restul comunității încearcă să construiască”, a spus Codrin Ștefănescu, potrivit HotNews.ro.

Eugen Nicolicea a mai fost apostrofat și la începutul lunii de un bărbat care l-a urmărit în trafic și i-a făcut mai multe reproșuri.


Citește și:

16 ore între viață și moarte. Ce s-a întâmplat în ziua în care băieţelul operat la Spitalul Sanador a murit

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci