MENIU CAUTĂ

Procurorul DNA care a condus băut și a provocat un accident află dacă va fi revocat

Distribuie

Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii ia, marți, o decizie în privința revocării lui Eugen Stoina, procurorul DNA care a condus băut și a provocat un accident. Cererea de revocare a fost înaintată de Laura Codruța Kovesi, procurorul șef al DNA.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a înștiințat DNA că pe rolul Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a fost înregistrat dosarul penal deschis pe numele lui Eugen Stoina, procurorul DNA care s-a urcat băut la volan și a provocat un accident, informează Mediafax.ro.

Accidentul a avut loc în București pe 11 ianuarie 2018, iar, în urma impactului, victimele nu au ajuns la spital.

„Din datele care ne-au fost comunicate, a rezultat faptul că cel care a produs accidentul de circulaţie, prin aceea că nu a păstrat distanţa regulamentară între vehicule, este procurorul Stoina Eugen şi că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Precizăm că în ziua producerii accidentului, acesta se afla în concediul legal de odihnă pentru perioada 11-12 ianuarie 2018, aprobat de şeful de secţie”, arată DNA, într-un comunicat de presă.

Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al Direcției Naționale Anticorupție a cerut, joi, Secției pentru Procurori a C.S.M. revocarea lui Eugen Stoina din funcția de procuror DNA.


Citește și VIDEO/ Liviu Dragnea, declarații după ședința CEx a PSD. „Se pare că am o mână foarte proastă la premieri. Mâine stăm până iese fumul alb la coș”


 

Citește mai multe despre Accident, DNA - Direcția Națională Anticorupție și procuror pe Libertatea.

Comentarii