Mergi direct la conținut »
Un procuror DNA băut a provocat un accident auto. Kovesi cere revocarea sa
Ştiri Libertatea > Ştiri > Un procuror DNA băut a provocat un accident auto. Kovesi cere revocarea sa

Un procuror DNA băut a provocat un accident auto. Kovesi cere revocarea sa

Un procuror DNA băut a provocat un accident auto. Procurorul Direcției Națională Anticorupție (DNA) Eugen Stoina, care - aflat sub influenţa băuturilor alcoolice - a provocat un accident de circulaţie în Capitală.

Accidentul s-a produs în Bucureşti, joi – 11 ianuarie, în jurul orei 15:00, iar în urma impactului nu au rezultat victime care să fie spitalizate. În acel moment, magsitratul se afla în concediu de odihnă.

„Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a notificat instituţia cu privire la faptul că, la data de 11 ianuarie 2018, ora 19:30, pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a fost înregistrat un dosar penal având ca obiect un accident rutier în care a fost implicat un autoturism care aparţine şi care era condus de procurorul Stoina Eugen”, potrivit unui comunicat de presă transmis, joi – 11 ianuarie, de către procurorii DNA.

Procurorul DNA Eugen Stoina

Procurorul DNA Eugen Stoina  | FOTO: Facebook.com

”Din datele care ne-au fost comunicate, a rezultat faptul că cel care a produs accidentul de circulaţie, prin aceea că nu a păstrat distanţa regulamentară între vehicule, este procurorul Stoina Eugen şi că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Precizăm că în ziua producerii accidentului, acesta se afla în concediul legal de odihnă pentru perioada 11-12 ianuarie 2018, aprobat de şeful de secţie”, se mai arată în comunicat.

Potrivit documentului, procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a transmis către Secţia pentru Procurori a CSM, solicitarea de aviz în vederea revocării domnului Stoina Eugen din funcţia de procuror DNA, potrivit luju.ro.

FOTO main: Adrian Manolescu


CITEȘTE ȘI…

REPORTAJ| Radioamatorii, precursorii celor care ”înfierbântă” Facebook-ul, o tagmă ce refuză ”să se predea” (FOTO&VIDEO)

EXCLUSIV/O nouă lovitură pentru Alexandru Arșinel. Scos din celebrele reclame pentru un lanț de farmacii!


 

Close
Închide
  Close