Mergi direct la conținut »
EUROVISION 2019 | Gigel Ştirbu cere demisia conducerii TVR, după ce România a ratat calificarea în finala concursului muzical
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EUROVISION 2019 | Gigel Ştirbu cere demisia conducerii TVR, după ce România a ratat calificarea în finala concursului muzical

EUROVISION 2019 | Gigel Ştirbu cere demisia conducerii TVR, după ce România a ratat calificarea în finala concursului muzical

Gigel Ştirbu, preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor spune că întreaga conducere a televiziunii publice trebuie să plece, după ce România a ratat pentru al doilea an consecutiv calificarea în finala Eurovision. 

Reprezentanta României la Eurovision 2019 nu a reușit să să ajungă în finala concursului muzical. Ester Peony a concurat în cea de-a doua semifinală cu melodia „On a Sunday”, însă nu a reușit să califice în finala concursului organizat la Tel Aviv.

„TVR a dus şi Eurovisionul la pierzanie. Felicit TVR pentru a doua finală la Eurovision ratată consecutiv pentru România! Sute de mii de euro din bani publici cheltuiţi pentru a face ţara de râs. Ieri seară, s-a desfăşurat cea de-a doua semifinală a concursului de muzică Eurovision 2019, în care au fost desemnate zece ţări care vor avea reprezentanţi în finala din 18 mai de la Tel Aviv. (…) Este sfidător cum se cheltuie cu Eurovisionul milionul de euro din banii contribuabililor, pentru ca mai marii televiziunii publice să iasă la plimbare şi să terfelească România în lume. Conducerea TVR trebuie să plece! Pentru acest al doilea eşec consecutiv, pe banii românilor şi cu onoarea României batjocorită, conducerea TVR ar trebui să pună înapoi banii publici cheltuiţi nejustificat cu Eurovisionul şi să plece”, a declarat Ştirbu, vicepreşedinte al PNL, potrivit unui comunicat de presă.

„Un alt prilej de a arunca cu banii contribuabililor pe fereastră”

„S-a dovedit că nemulţumirile publicului de atunci au fost întemeiate şi inevitabilul eşec al României nu a întârziat să apară. Încă o dată conducerea TVR-ului a dat dovadă de o crasă incompetenţă managerială încă din faza incipientă a acestui concurs. Reuşita României a fost total compromisă din cauza felului în care a fost organizată Selecţia naţională, când juriul a fost format în majoritate din specialişti străini şi nu s-a ţinut cont de votul românilor. Acest concurs muzical a ajuns să fie doar un prilej de excursii excentrice pentru doamna Doina Gradea şi echipele din TVR, dovada vie o reprezintă faptul că nici măcar nu reuşim să ne calificăm printre primele 10 ţări din Europa. Stau şi mă întreb, oare cum poate ajunge vreodată televiziunea publică un post de televiziune profitabil, ţinând cont de modul în care sunt gestionaţi banii de către actuala conducere?!”, spune Ştirbu.

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”
Recomandări

Anunțul de ultimă oră făcut de Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului „Matei Balş”

 

Deputatul PNL precizează că actuala ediţie a Eurovision a fost pentru TVR „un alt prilej de a arunca cu banii contribuabililor pe fereastră pentru un proiect mediocru care nu a fost nici pe departe un succes de audienţă”.

Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”
Recomandări

Cum arată Reghecampf după ce a slăbit 15 kilograme. Nu ține nicio dietă! „Toată carnea vine de acolo”

 

„Şi să nu uităm nici de jaful banului public de la Cerbul de Aur! Un alt prilej pentru TVR de a arunca cu banii contribuabililor pe fereastră pentru un proiect mediocru care nu a fost nici pe departe un succes de audienţă. Generozitatea din banii românilor a Consiliului de administraţie al TVR pentru concursuri muzicale ratate nu are limită şi a provocat un val uriaş de nemulţumiri în rândul populaţiei. Doamnă Doina Gradea, vă anunţ, în concluzie, că sunteţi şi dumneavoastră descalificată! Lăsaţi TVR să meargă mai departe!”, a adăugat Ştirbu.

Citește și:

Un tânăr din Buzău a primit nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara, însă conducerea liceului a fost blândă cu un profesor condamnat în trecut pentru pornografie infantilă, care încă predă acolo!

 

Close
Închide
  Close