Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > DOCUMENT/ Ce conține raportul lui Bogdan Despescu, predat premierului şi care a dus la demisia şefului Poliţiei Capitalei

DOCUMENT/ Ce conține raportul lui Bogdan Despescu, predat premierului şi care a dus la demisia şefului Poliţiei Capitalei

Ce conține raportul lui Bogdan Despescu, predat premierului: 22 de polițiști sunt cercetați disciplinar, în urma raportului întocmit de șeful Poliției Române. După ce raportul a fost prezentat premierului Mihai Tudose, şeful Poliţiei Capitalei, Nicu Dragoş Orlando, a demisionat.

Vezi AICI raportul întocmit de Bogdan Despescu.

10 ofițeri de la Brigada Rutieră, psihologul unității, doi polițiști de la Secția 18, 7 polițiști  de la Secția 22, doi față de care nu se pot lua măsuri (șeful Secției 18 din din 2016 și șeful Brigăzii Rutiere din 2016), Marius Voicu (actualul adjunct de la IGPR) și Nicu Dragoș (actual șef al Poliției Capitalei) sunt cercetați disciplinar.

În afară de Marius Voicu și Nicu Dragoș, pentru ceilalți a fost sesizat Parchetul General.

Raportul întocmit de chestorul Bogdan Despescu, șeful Poliției Române, are 11 pagini.

Hârtia cu nota de caz a ajuns la Bogdan Depescu, iar acesta a cerut să se ia măsuri.

Șeful Poliției Capitalei, Nicu Dragoș Orlando, a demisionat, la scurt timp după ce raportul a ajuns pe masa premierului Mihai Tudose.

 
 
Close
Close
Închide