Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Diana Dumitrescu a scăpat de complexe cu ajutorul kilogramelor în plus. Grasă și frumoasă!
Ştiri Libertatea > Ştiri > EXCLUSIV/ Diana Dumitrescu a scăpat de complexe cu ajutorul kilogramelor în plus. Grasă și frumoasă!

EXCLUSIV/ Diana Dumitrescu a scăpat de complexe cu ajutorul kilogramelor în plus. Grasă și frumoasă!

În ultima vreme, Diana Dumitrescu a pus câteva kilograme în plus, kilograme care i-au adus imediat critici.  Actrița însă nu s-a demoralizat, ba chiar a declarat că este extrem de mulțumită de noile ei forme. Diana Dumitrescu a scăpat de complexe cu noile ei forme rubensiene.

De Denisa Macovei,

Diana Dumitrescu cu Catalin Botezatu Gabi Patrut (2)

 

Toată viața, Diana Dumitrescu a fost nemulțumită de faptul că, indiferent de kilogramele pe care le avea, cât de mult sport făcea sau tratamente corporale, nu a reușit să scape de șoldurile proeminente. Actrița considera că „aripioarele” îi distrugeau complet armonia corpului și dispera atunci când nu reușea să le mascheze nici cu ajutorul hainelor. În momentul în care a luat în greutate, „aripioarele” cu pricina nu au mai fost la fel de conturate, ceea ce a mulțumit-o imediat pe Dumitrescu. Diana nici nu mai vrea să audă de vreo dietă drastică, dat fiind faptul că nu-și dorește să revină la vechilor forme. Blonda a declarat că nu mai este o fetiță, că a împlinit 33 de ani și că este normal să aibă un corp de femeie, ba în plus, nu mai defilează în prezentări de modă, așa că greutatea la care a ajuns în momentul de față este una mai mult decât potrivită pentru ea.

14-diana-dumitrescu-01-tifet.jpg

 

Diana Dumitrescu a scăpat de complexe cu ajutorul iubitului

Diana a ajuns să fie mulțumită de propriul corp cu ajutorul iubitului. „Vinovat” pentru kilogramele în plus este Alin care îi gătește în fiecare seară. Diana nu dă vina în totalitate pe el, ci recunoaște de fiecare dată că este gurmandă și că se abține cu greu de la mâncare și mai ales de la dulciuri.

Close
Închide
  Close