MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 14:34 , de Cristian Burcioiu

EXCLUSIV / A fost prins sârbul care a tras cu pistolul la Timișoara. Bărbatul se plimba liniștit pe o stradă din oraș

Distribuie

În urmă cu puțin timp, a fost prins bărbatul care a tras cu pistolul la Timișoara, în fața unui club, într-o altercație cu mai mulți bodyguarzi. Deian Militiev se plimba liniștit pe o stradă din orașul de pe Bega atunci când a fost reperat și capturat de polițiștii timișoreni. Acum, investigatorii cauta arma letală cu care a tras, în aer, cele șase focuri.

La trei zile de la incidentele produse în clubul Database și, mai apoi, în fața localului din Timișoara, bărbatul care a tras mai multe focuri în aer, la intimidare, cu o armă letală, a fost capturat. Este vorba de Deian Militiev, născut în România dintr-o familie de sârbi, personaj care a avut domiciliul în statul american California. Bărbatul se plimba liniștit pe o stradă din orașul de pe Bega când a fost reperat și mai apoi capturat de polițiștii timișoreni care nu au întâmpinat nici un fel de opoziție din partea individului căutat.

Scos cu forța din club de bodyguarzi, s-a întors înarmat

La scurt timp de la momentul prinderii sale, Deian  – care între timp a scăpat de arma cu glonte folosită pentru a-i intimida pe bodyguarzii care l-au scos cu forța din club -, a fost dus în fața procurorilor pentru audieri.

'Din cercetări a reieșit că agenții de pază l-au scos cu forța din club și chiar l-au cam bătut. După vreo zece minute, bărbatul nervos s-a întors la club înarmat și a tras șase focuri de armă, toate în aer. Nimeni nu a fost rănit. Tuburuile au fost găsite la locul faptei. Apoi s-a urcat într-o mașină condusă de fratele său și  a dispărut. Astăzi, fratele lui – care nu este acuzat de nimic -, a venit sigur la poliție, iar pe cel care a tras l-am prins pe o stradă din Timișoara cu puțin timp în urmă', ne-au dezvăluit surse judiciare.

A locuit în California, dar a fost expulzat de autoritățile SUA

Ce s-a întâmplat în bar nu se prea știe pentru că atât sârbul cât și bodyguarzii  – care spun că nici măcar nu s-au atins de el -, se feresc să vorbească. Mai mult, în club, camerele de luat vederi nu funcționau așa că nu se poate ști ce a declanșat scandalul dintre sârb și cei cinci bodyguarzi și un 'civil' care și-au petrecut o noapte în arest sub puterea ordonanțelor de reținere.

'Nici bărbatul care a tras, nici cei șase inși cu care a intrat în conflict nu spun mare lucru. De aceea nu se prea știe motivul scandalului. Deian Militiev, va răspunde penal pentru că a folosit arma cu glonte. El  a locuit o bucată de vreme în SUA însă, din cauza unor probleme, americanii l-au expulzat în România, țară al cărui cetățean este', au adăugat sursele cutate.

Loading...
Comentarii