De Radu Nistor,

ricitul eveniment va avea loc anul viitor, după cum ne-a declarat însăşi viitoarea mireasă, care este în căutarea ţinutei pentru nuntă.
“Contrar tuturor zvonurilor care apar în spaţiul public, conform cărora eu şi Marian ne-am fi despărţit, vă spun că nu este nimic adevărat. Anul viitor ne vom căsători. Facem deja pregătirile necesare pentru eveniment”, ne-a spus Oana Mizil.
Ea nu a dorit însă să ne dezvăluie locul şi data când îşi va uni destinele cu alesul inimii sale, vicepreşedintelui PSD Marian Vanghelie. Oana Mizil a fost căsătorită cu omul de afaceri libanez Jimmy Thorme, de care a divorţat anul trecut. Primarul sectorului 5 al Bucureştiului are un fiu cu Charlotte, cu care nu este însă căsătorit, cei doi având o relaţie de mai bine 20 ani. Oana Mizil şi Marian Vanghelie formează un cuplu de mai bine de doi ani, iar deputata a declarat în mai multe rânduri că îşi doreşte o familie cu Vanghelie şi a mai spus că ambii îşi doresc să aibă cât mai mulţi copii.
“Îmi doresc copii. Am zis tot timpul că las la latitudinea lui Dumnezeu. Important este că ne dorim amândoi. Eu provin dintr-o familie mare, unită şi iubesc familia. Tocmai de aceea cred că vom avea copii. Mai mulţi, întotdeauna am spus trei. Şi Dumnezeu îmi va da după inima mea, pentru că iubesc copiii”, a spus Oana Mizil. Până la închiderea ediţiei, primarul Marian Vanghelie nu a putut fi contactat, ca să ne spună şi el cum se pregăteşte de nuntă.

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”
GSP.RO

Larisa Iordache, trimisă în stradă: „M-au pus să îmbrac uniforma Poliției din lipsă de personal”

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi
HOROSCOP

Horoscop 9 aprilie 2020. Capricornii trebuie să fie atenți la cei dragi