MENIU CAUTĂ

UPDATE/ Reacție neașteptată a stelistului MM Stoica după ce Boloni l-a făcut „pușcăriaș”! Ce replică i-a dat fostului mare jucător de la Steaua

Distribuie

UPDATE. MM Stoica s-a ținut de cuvânt și a publicat pe Facebook declarația lui Boloni din Libertatea, în care îl face "pușcăriaș" pe directorul sportiv de la FCSB, alături de o afirmație aparținându-i tot lui Boloni, din anul 2011, în care acesta din urmă spune: "Vreau însă, pe această cale, să îi mulțumesc lui Mihai Stoica, pentru că a dat dovadă de mult profesionalism în relația cu mine".

Într-un interviu acordat cititorilor Libertatea, Loți Boloni a spus azi că declinul FCSB este produs de conducătorii echipei care a câștigat, cândva, Cupa Campionilor Europeni, echipă din care Boloni a făcut parte.

„Când conduce Stoica, unul care abia ieșit din pușcărie, când altul nu a trecut Dunărea în viața lui, decât când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc, dacă ești la nivel ăsta, nu trebuie să ai exigențe!”, a declarat Boloni.

De regulă extrem de acid în a apăra propriul punct de vedere sau pe cel al clubului, Mihai Stoica a avut o reacție neașteptată.

„O să fac un singur lucru. O să postez declarația de azi a lui Boloni, alături de cea de acum câțiva ani, când îmi remarca meritul la succesele Stelei”, a spus conducătorul FCSB.

„Cum să răspund altfel? Nu vreau să atac pe cineva care a făcut enorm pentru fotbalul nostru, vreau să las oamenii să vadă cuvintele lui puse față în față”, a conchis MM Stoica.

Citește și: De la Anvers, Loți Boloni face o radiografie aspră asupra fotbalului românesc: „M-a bucurat eliminarea CFR-ului! Prostia se plătește”. Oferta de la FCSB, cine a fost cel mai bun manager din fotbal și cum putem renaște: „Muncă, nu lăbărie!”

Citește mai multe despre LADISLAU BOLONI, meme stoica, Mihai Stoica și Steaua pe Libertatea.

Comentarii