MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV. Românca asta l-a vrăjit pe Donald Trump. Acum trăiește ca o regină în Miami

Distribuie

Mădălina Popescu (52 de ani), ajunsă Kilani, după ce s-a căsătorit cu un om de afaceri din Dubai, trăiește ca o regină într-un apartament de lux, pe unul dintre cele mai scumpe bulevarde din Miami.

Nu departe de acum câteva luni, numele unei românce a ajuns să fie asociat cu cel al actualului președinte al Statelor Unite. Și nu oricum, ci printr-o conjunctură destul de intimă. Mădălina Popescu, o femeie blondă, cu toate calitățile la ea, l-ar fi cucerit pe magnat în urmă cu mai mulți ani, însă povestea a ieșit la iveală în mijlocul campaniei electorale din SUA.

Cei doi s-ar fi cunoscut la o petrecere privată, de unde lucrurile ar fi evoluat natural spre o relație… însă de scurtă durată.
trump bun
Martorii acelei întâlniri au povestit chiar că momentul în care românca și Donald Trump au făcut cunoștință a fost unul puțin stânjenitor pentru proaspătul președinte, care s-a prezentant, evident, cu prenumele, la care Mădălina iar fi răspuns, amuzată: ”Donald Duck?”.

Ridicolul situației s-a consumat rapid, pentru că, spun aceleași surse, Trump și-a fi dorit să-și petreacă noaptea alături de ea.  Ba, chiar a doua zi a invitat-o să-i vadă domeniul, pe care i l-a prezentat personal.

madalina2

Mădălina trăiește în lux 

Mădălina putea fi acum prima doamnă a Statelor Unite, dar nu a fost să fie. Oricum, viața ei a rămas la fel de sofisticată, mai ales că și-a mutat reședința în Miami. Numele ei s-a transformat în Kilani, după căsătoria cu un om de afaceri din Dubai, cel care o răsfață și acum ca pe o adevărată regină.

cristina popescu

Și nu doar pe ea. Sora Mădălinei, Cristina, care este la fel de frumoasă, este nedezlipită de cei doi. Ambele însă au o slăbiciune pentru petreceri exclusiviste, de unde sunt nelipsite.

Românca locuiește acum într-un apartament de lux din miami, cu vedere spre Ocean.
madalina apartament

Viața ei roz se pare că mai este presărată din când în când și cu momente mai dificile, dacă ar fi să ne luăm după gândurile pe care le transmite Mădălina cu bătaie lungă: ”Aviz tutuor celor care îmi vor răul. Luați-l pe tot, nu mă supăr”, a transmis românca.

Citește mai multe despre Donald Trump și Alegeri pe Libertatea.

Comentarii