MENIU CAUTĂ
28 Apr. 2017 19:46

VIDEO / Exod de 1 Mai: Gara de Nord a devenit neîncăpătoare! Toată lumea pleacă la munte sau la mare

Distribuie

Exod de 1 Mai. Gara de Nord a devenit neîncăpătoare pentru miile de oameni care au plecat la munte sau la mare în minivacanța de 1 Mai. O parte a luat trenul spre mare, cealaltă, spre munte.

Studenții au fost primii care s-au înghesuit pe peroane, de la primele ore ale dimineții. Ei se bucură nu numai de zile libere, ci și de gratuitate din partea CFR.

Elevii sunt și ei favorizați, într-o oarecare măsură: au o reducere de 50%. Așadar, rămân cu mai mulți bani în buzunar, bani care se vor duce zilele următoare pe distracție! Unii dintre ei s-au organizat și au plecat în grupuri. Este o excursie de clasa a X-a. Ar trebui să fie banchetul, dar nu suntem chiar toți', a declarat un tțnăr pentru Știrile TVR.

CFR a suplimentat numărul locurilor cu 8.000 în acesta perioadă, dar chiar și așa s-au dovedit insuficiente, iar mulți dintre călătorii spre mare sau spre munte și-au început vacanța… în picioare, pe culoarele trenurilor. Garniturile ce au plecat din București spre Litoral, de exemplu, au avut un grad de ocupare de peste 100%, pentru că s-au vândut și bilete fără locuri.

Purtătorul de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu, spune că: 12 trenuri directe către mare au fost puse la dispoziția călătorilor de către CFR. Oficialii îi roagă pe călători să-și cumpere bilete din timp, pentru a evita aglomerația de la casele de bilete'.

Video: Știrile TVR

Citește mai multe despre 1 mai, concediu, gara, mare, munte, tren și turism pe Libertatea.

Comentarii