MENIU CAUTĂ
12 Noi. 2011 19:05

Experiment Libertatea | Ne-au luat umbrela în 20 de secunde!

Distribuie

Drumul Taberei - 5 minute

Prima oprire : Cartierul Drumul Taberei. Am ajuns într-o staţie RATB, m-am aşezat pe o bancă, am lăsat acolo umbrela şi apoi am plecat. După 5 minute, doi bărbaţi care treceau prin zonă au văzut-o. S-au apropiat timid de umbrelă, s-au uitat neîncrezători la ea şi, în cele din urmă, unul dintre ei şi-a făcut curaj şi a luat-o.

Ferentari – 20 de secunde


În cartierul Ferentari, am lăsat umbrela pe un gărduleţ, lângă cei câţiva bucureşteni care aşteptau autobuzul în staţie. Nici nu ne- am depărtat bine că un bărbat a şi reperat-o. S-a apropiat, şi-a aşezat geanta lângă umbrelă şi, fără să mai stea pe gânduri, a aruncat- o înăuntru. Acţiunea a durat… 20 de secunde.

Dorobanţi – 12 minute


În zona Dorobanţi, lângă cafenelele de fiţe, am plantat' altă umbrelă. Nepăsători, oamenii au trecut pe lângă ea minute în şir. La un moment dat, o doamnă a poftit' la obiectul amplasat strategic. S-a apropiat, s-a uitat şi l-a luat… Asta, la 12 minute după ce a fost pusă momeala.

Piaţa Unirii – 13 minute


Altă umbrelă, altă locaţie: Piaţa Unirii. Aici, umbrela nu a avut mare căutare printre bucureştenii care treceau prin zonă. Obiectul a fost agăţat' în 13 minute de un tânăr care se afla într- un grup. Mândru nevoie mare de captura lui, acesta s-a amuzat pe seama norocului care i-a surâs.
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Am testat o mașină electrică prin oraș. Cum treci peste „angoasa autonomiei”
Comentarii