Mergi direct la conținut »
Expertiza medico-legală a criminalei de la metrou întârzie! Motivul este că actele emise de doctori în Spania nu au fost trimise
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Expertiza medico-legală a criminalei de la metrou întârzie! Motivul este că actele emise de doctori în Spania nu au fost trimise

Expertiza medico-legală a criminalei de la metrou întârzie! Motivul este că actele emise de doctori în Spania nu au fost trimise

Expertiza medico-legală a criminalei de la metrou nu a fost încă finalizată. Și nu din vina experților de la Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, care au stat de vorbă cu Magdalena Șerban și i-au aflat tot istoricul medical. Motivul este acela că actele emise de doctori în Spania, în perioada în care asasina a lucrat acolo și a fost internată la ”Psihiatrie”, nu au fost încă trimise în România.

De Remus Vlad,

Internată la Spitalul-penitenciar Jilava de lângă Capitală, Magdalena Șerban a trecut prin mai multe teste ale medicilor. Cadrele medicale au vrut să afle de la criminala de la metrou amănunte despre viața ei și despre traumele pe care le-a avut în ultimii ani.

Medicii legiști vor să dea un verdict cât mai aproape de adevăr

Totul pentru ca medicii legiști, cei care formează echipa ce va da un verdict în cazul discernământului Magdalenei Șerban din momentul asasinatului și a tentativei de omor, să-și poată forma o părere exactă despre comportamentul femeii din Craiova care a ucis în Capitală.

Actele doctorilor din Spania nu au fost trimise

Și pentru ca acest puzzle, în care se adună fiecare informație, să fie cât mai aproape de adevăr, este nevoie și de actele medicale din Spania. Magdalena Șerban a fost internată, în perioada în care lucra peste hotare, în mai multe unități spitalicești care tratează bolnavii cu probleme psihice. Astfel, acele documente ar putea fi de ajutor în cadrul expertizei medico-legale, care se face în această perioadă.

A agresat gardience în spitalul-penitenciar

Aflată de săptămâni bune în salonul spitalului-penitenciar, Magdalena Șerban a reacționat violent la adresa personalului instituției. Așa cum v-a prezentat Libertatea în exclusivitate, ea a atacat mai multe gardience în momentul în care a fost scoasă din camera izolată, în care stă singură.

Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a fost arestată preventiv pe 13 decembrie de către Tribunalul Bucureşti, ea fiind acuzată de omor calificat şi tentativă de omor, după ce a împins o tânără în fața metroului și a încercat același lucru cu o altă tânără.

Close
Închide
  Close