Mergi direct la conținut »
UPDATE | Explozie puternică într-un bloc de garsoniere din Tulcea. Patru locatari au fost răniți
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | Explozie puternică într-un bloc de garsoniere din Tulcea. Patru locatari au fost răniți

UPDATE | Explozie puternică într-un bloc de garsoniere din Tulcea. Patru locatari au fost răniți

O explozie puternică a avut loc în această dimineață, în jurul orei 06.10, într-un bloc de garsoniere din Tulcea, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta Tulcea. Deflagrația, care nu a fost urmată de incendiu, s-a soldat cu patru răniți și pagube materiale. Victimele, trei bărbaţi cu vârste de 31, 78, 22 de ani şi o adolescentă de 18 ani, au fost transportate la Spitalul Judeţean Tulcea.

De Cătălin Schipor,

UPDATE – ora 08.30: Cei patru răniți sunt în stare stabilă, potrivit managerului Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA), Dumitru Vâlcu, pentru Agerpres.

„Una dintre persoane are arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, iar celelalte victime prezintă plăgi superficiale. Ele au fost transportate la spital şi sunt stabile din punct de vedere hemodinamic”, a precizat managerul SJA.

O ambulanţă a SJA Tulcea este în continuare în apropierea locului în care a avut loc deflagraţia, pentru a interveni rapid în cazul în care situaţia o va mai impune, potrivit sursei citate.

În total, au fost afectate 56 de garsoniere și șase autoturisme aflate în parcarea blocului.

Cauza probabilă o reprezintă acumularea de gaze, urmată de explozie. În prezent se efectuează cercetări în vederea clarificării tuturor aspectelor.

FOTO: ISU Delta Tulcea

Close
Închide
  Close