MENIU CAUTĂ

FOTO EXCLUSIV/ Expoziție de feline la Romexpo. Peste 250 de pisici de rasă din toată lumea vor putea fi admirate în acest weekend

Distribuie

Expoziție de feline la Romexpo în acest weekend. Peste 250 de pisici de rasă din toată lumea vor putea fi admirate, la Expoziţia Internaţională Felină de Toamnă - SofistiCAT.

Expoziţia, deschisă în ambele zile între orele 10,00 – 17,00, va avea ca punct culminant concursul „Best in show”, în care cele mai frumoase pisici se vor ‘întrece’ pentru un loc pe podium în faţa unui juriu internaţional.

Expoziție de feline la Romexpo pe 4 și 5 noiembrie

Sâmbătă, organizatorii s-au gândit la un concurs special, intitulat „Full Moon Dark Cats”, unde pisicile negre se vor întrece pentru titlul de „cea mai frumoasă şi mai neagră ca noaptea”. Un bilet de intrare costă 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

 

FOTO: Vlad Chirea

Pe durata expoziţiei se va desfăşura şi campania „Arată că îţi pasă”, în cadrul căreia se vor strânge donaţii, în bani sau hrană, pentru animalele din adăposturi, iar organizaţiile pentru protecţia animalelor vor aduce pisici vaccinate şi sterilizate spre adopţie.
Citește și


VIDEO | Acest om minunat și mașina lui…zburătoare! A traversat Bucureştiul în doar 2 minute și jumătate, de la nord la sud


 

Citește mai multe despre weekend pe Libertatea.

Comentarii