MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/ Familia băiatului de 9 ani care şi-a ucis bunica vinde „casa groazei”. Mama şi cei doi copii vor să se mute în altă zonă din Capitală

Distribuie

Familia copilului care şi-a ucis bunica vinde "casa groazei". Decizia a fost luată de mama băiatului de 9 ani care, la nervi, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înfipt în trupul femeii care-l creştea cu atâta dragoste.  

Libertatea v-a prezentat pe larg, la sfârşitul lunii mai, povestea tragică din apartamentul aflat într-un bloc din cartierul bucureştean 1 Mai. Băiatul, în vârstă de 9 ani, fiu al tenorului D.D., s-a supărat că bunica nu l-a mai lăsat să se joace la calculator şi a omorât-o. Copilul părea să aibă probleme de comportament şi, potrivit informaţiilor apărute în spaţiul public imediat după crimă, ar fi fost diagnosticat cu ADHD.

Mama a trecut pe la apartament, copiii nu

Din acel moment, apartamentul a stat mai mult gol. Probabil că mama nu a dorit să-l mai aducă în locul în care a comis crima, de teamă ca amintirile despre acest gest, oarecum de neînţeles, să nu-l afecteze.

„Trece doar din când în când să plătească întreţinerea şi ce mai e de dat. Rar am mai văzut-o de atunci”, îmi spune o vecină care cunoasşte bine situaţia familiei.

Băieţii merg şi acum la consiliere psihologică

Între timp, chiar dacă au trecut câteva luni de la nenorocire, cei doi copii merg cu mama lor la un centru de consiliere psihologică din zona Băneasa. „Rănile sufletului sunt cel mai greu de vindecat”, îmi spune femeia care, adaugă un lucru. „Mama mi-a zis că cei mici plâng de dorul bunii, dar nu ştiu ce să cred!”.

„Casa groazei” va fi vândută

Pe de altă parte, „casa groazei” va fi vândută. „Aşa a zis, ar fi venit şi cineva de la o agenţie care i-a oferit o sumă de bani. Cică ar fi găsit ceva pe la Obor”, mărturiseşte bătrâna.

Cât despre tatăl copiilor, tenorul D.D., vecina ştie că ar fi luat băieţii într-o vacanţă la mama lui, care locuieşte într-o staţiune montană. „A vrut să o ajute, să nu o lase la greu”, completeza fermă femeia.


Citește și: 

Un copil de 9 ani și-a înjunghiat mortal bunica, în București. Băiatul a fost diagnosticat cu ADHD

VIDEO | Psihologul Libertatea, despre copilul care și-a omorât bunica: „ADHD nu determină un comportament criminal”

Detalii halucinante din familia băiețelului de nouă ani care și-a ucis bunica. Părinții s-au luptat ani de zile în instanță. Ce s-a ales de tată

EXCLUSIV/Tenorul, tatăl copilului care și-a ucis bunica: „Nu mi-am vazut copiii de șase luni. Fosta soție voia mărirea pensiei alimentare”

EXCLUSIV/ Prima nevastă a tenorului, tatăl copilului care și-a ucis bunica: „Sper ca mama băiatului să treacă cu bine peste această nenorocire”

Citește mai multe despre apartament, bunica, casa și ucis pe Libertatea.

Comentarii