Meniul select a incercat sa imbine toate
gusturile. O parte a meniului a fost
traditional romanesc, o alta parte cu note italienesti, dar nu a lipsit nici bucataria fusion (combinatie de preparate din bucataria japoneza, frantuzeasca si mexicana). Astfel meniul a fost realizat in asa fel incat sa impace toate gusturile; nu au lipsit sushi, branzeturi de toate felurile, preparate in foitaj, legume gratinate, mozzarella si paste, dar si salate in combinatii excentrice
sau mancaruri picante.
Walter Zenga si Raluca au vrut o petrecere restransa, la care au participat doar rudele si prietenii apropiati ai cuplului, in total 30 de persoane. Nu puteau lipsi parintii Ralucai (in foto sus, alaturi de miri). Mama Ralucai a declarat imediat dupa cununie ca a fost dezamagita de modul in care Gigi Becali l-a demis pe Walter si ca i-a fost rusine ca este romanca.
La petrecerea lui Walter si a Ralucai a participat un alt cuplu la moda, care a tinut prima pagina a ziarelor: Florin Moldoveanu si Lucica, femeia pentru care a parasit-o pe cantareata Delia.
Dan Petrescu este un prieten apropiat al lui Walter Zenga, asa ca a fost invitat de onoare la petrecere. El a venit insotit de superba Adriana Sarb, care i-a devenit logodnica in urma cu putin timp.
Piesa de rezistenta a petrecerii a fost desertul: tort piramida-profiterol si cascada de caramel cu fructe. Aceasta din urma este ultima moda a bucatarilor francezi si este o reteta speciala in primul rand prin modul de prezentare: ciocolata este mentinuta in stare lichida printr-un procedeu special si turnata intr-un complex de recipiente care o fac sa curga continuu dintr-un vas in altul, ca o cascada. Orice fruct trecut prin cascada e imbracat instantaneu in caramel care devine solid pe loc. Deserturile au costat 800 de euro.
Petrecerea s-a incheiat in jurul orei 3 dimineata si
s-a dansat pe muzica italieneasca si romaneasca-pop, iar manelele au lipsit cu desavarsire, precum si traditionalii lautari.