Mergi direct la conținut »
Povestea tristă a fetei care s-a sinucis în râul Bistrița. Avea probleme psihice și fusese violată de un unchi
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Povestea tristă a fetei care s-a sinucis în râul Bistrița. Avea probleme psihice și fusese violată de un unchi

Povestea tristă a fetei care s-a sinucis în râul Bistrița. Avea probleme psihice și fusese violată de un unchi

O fată de doar 16 ani s-a aruncat sâmbătă seară, pe 29 decembrie, în râul Bistrița, după o ceartă cu mama sa. Așa suna știrea inițială. Apoi, au început să apară detalii șocante despre viața sa tristă și chinuită.

Provenea dintr-o familie cu o situație materială precară și locuia împreună cu mama, o mătuşă, o soră (cu doi ani mai mică) şi un frate în Slobozia, o localitate componentă a orașului Roznov din județul Neamț.

Minora era cunoscută ca având tulburări psihice, iar gestul la care a recurs este legat de o traumă pe care a suferit-o în urmă cu câțiva ani, când tatăl ei s-a spânzurat.

Dar, anul trecut, fata şi sora ei mai mică au fost victimele unei agresiuni sexuale comise de un unchi, potrivit stiri-neamt.ro.

Astfel, în noiembrie 2017, bărbatul a fost acuzat că le-ar fi abuzat sexual pe cele două surori, iar plângerea la poliție a fost făcută chiar de fosta soție a inculpatului.

Procurorii spun că ar fi vorba de trei fapte ce au avut loc în perioada 2016-2017 (când minorele aveau 12 și 14 ani), la locuinţa bărbatului, conform sursei citate.

La începutul lunii septembrie 2018, Judecătoria Piatra-Neamț a decis menţinerea măsurii arestului la domiciliu dispusă faţă de inculpat (unchiul fetelor), trimis în judecată pentru săvârşirea umrătoarelor infracţiuni:

  • viol (faptă din perioada septembrie – octombrie 2016, persoană vătămată: fata de 16 ani);
  • viol în formă continuată (3 acte materiale, comise în perioada 24-30.07.2017, persoană vătămată: fata de 16 ani);
  • viol (faptă din perioada mai – iunie 2016, persoană vătămată: minora de 13-14 ani).

Trupul fetei care s-a aruncat în râul Bistrița a fost găsit duminică, 30 decembrie, iar pe timpul căutărilor a fost descoperit și cadavrul unui bărbat.

FOTO – stiri-neamt.ro


Citește și… Amintiri fabuloase despre nemuritorul Dinică, la filmările pentru „Nemuritorii”. Cascadorul Vasile Popa rememorează: „Îl păzeam să nu fugă din cameră”. Cum a reușit actorul să-l păcălească


 

Close
Închide
  Close