De Mihai Niculescu,

Tânăra de 17 ani mergea spre școala din localitatea Valea Stanciului. Tânăra a plecat vineri la şcoală şi nu s-a mai întors acasă. Tatăl său i-a raportat dispariția la poliție.

„Poliţişti din cadrul Postului de Poliție Valea Stanciului au fost sesizaţi de un bărbat din localitate, cu privire la faptul că, în ziua de 24 ianuarie, fiica sa Diaconu Alexandra Cornelia, de 17 ani, a plecat spre școala din comună și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent. În momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu geacă şi pantaloni de culoare albastră şi purta ghete gri”, au precizat poliţiştii doljeni, potrivit publicației Gazeta de Sud.

Fata care a dispărut are următoarele semnalmente: înălțime 1,71 m, greutate 79 kg, ochi negri, păr șaten, fără semne particulare.

Persoanele care pot da informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Citeşte şi:

Avertismentul sumbru al Chinei: coronavirusul se transmite înainte de apariția simptomelor. Numărul deceselor și al pacienților infectați a explodat

Libertatea lui Tetelu: de la gândacul-croitor care ne ține pe loc autostrada, la căpușele din Parlament!

Povestea tulburătoare a lui Florin Buricea, bărbatul fără mâini care a fost surprins pe bicicletă în timp ce livra o comandă pe o aplicație food

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați
HOROSCOP

Horoscop 26 mai 2020. Leii se bucură de compania plăcută a unor apropiați