De 9 ani rubrica-vedeta a presei romanesti ‘Fata de la pagina 5’ din Libertatea a folosit pana acum drept inspiratie pentru un cocktail, o melodie, un calendar semnat de Razvan Voiculescu, o expozitie, o sculptura in ciocolata si, mai nou, un tatuaj. Unde mai pui ca fetele noastre au ajuns in finala ‘Miss Playboy’ sau au devenit vedetele de televiziune dupa aparitia in ziar?! Va invitam sa admirati in aceasta pagina portofoliul – aflat intr-o continua ‘expansiune’ – al faimoasei ‘Fete de la pagina 5’.


Andreea Mantea, ‘Fata de la pagina 5’ a anului 2006, a ocupat locul al doilea in finala ‘Miss Playboy’ de anul trecut. Ulterior a fost solicitata pentru prezentari de moda si reclame, iar la numai doua luni dupa aparitia in Libertatea a intrat in atentia producatorilor tv. Acum ea lucreaza in echipa de la stirile Kiss TV.


De la ‘Fata de la pagina 5’, Andra Chiorascu a ajuns direct in cantonamentul pentru ‘Miss Playboy’, iar in finala concursului s-a clasat pe locul al treilea. Drumul frumoasei originare din Arges nu s-a oprit insa aici. Baietii din trupa Alb Negru au ales-o pentru videoclipul melodiei ‘Hello (Muza mea)’. Andra n-a fost nici prima, nici singura ‘Fata de la pagina 5’ care a ajuns in finala ‘Miss Playboy’. Inaintea ei, Cristina Nica si Diana Onaca au iesit castigatoare ale titlului de Miss Popularitate la concursul organizat de faimoasa revista.


COCKTAIL


In 2001, clubul Pub 18 din Regie a lansat un  cocktail special, intitulat ‘Fata de la pa-gina 5’.


MELODIE


In 2005, Elena Zambila si sotul ei, Marian Viteza (ambii in foto), au compus piesa ‘Fata de la pagina 5’. Melodia a fost inclusa pe compilatia ‘Chef de chef’.


CIOCOLATA


In 2005, maestrul cofetar Silvian Miron a creat o sculptura in ciocolata ‘Fata de la pagina 5’, pe care a expus-o la Festivalul ciocolatei si cafelei.


CALENDAR


In 2002, artistul fotograf Razvan Voiculescu a realizat un calendar cu nuduri ale ‘Fetelor de la pagina 5’.


TATUAJ


Acum cateva zile, bucuresteanul Radu Moga si-a impodobit bratul cu un tatuaj ‘Fata de la pagina 5’. ‘Este primul lucru la care ma uit dimineata, cand deschid ziarul. In functie de fata pe care o vad, stiu cum imi va fi ziua’, si-a motivat Radu alegerea.


EXPOZITIE


Francoise Iordache, o artista franceza, a transformat rubrica in subiect de arta. Ea a avut in iunie anul trecut, la Bucuresti, ‘Expozitia de la Pagina 5’.


Ele au devenit celebre


Laura Cosoi (foto stanga) si Roxana Ionescu (foto dreapta) au cunoscut celebritatea dupa aparitia la rubrica ‘Fata de la pagina 5’ (prima in 2002, cea de-a doua in 2001 si 2002). Laura a devenit vedeta PRO TV, jucand in serialele ‘La bloc’ si ‘Fete cu lipici’. Roxana (care a fost si vedeta rubricii Meteo din Libertatea) a ajuns la Antena 1.


 

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2019. Peștii sunt asaltați de solicitări