14 Sep. 2017 08:29

FCSB – Viktoria Plzen: restricții de trafic în zona stadionului Național. 300 de jandarmi la meci și 200 de polițiști. Accesul, de la ora 20.00. Cum ajungeți acasă, după joc

Distribuie

Brigada Rutieră anunță că joi, începând cu ora 20,00, în zona stadionului Naţional, urmează să existe restricții de trafic cauzate de desfășurarea partidei FCSB- Viktoria Plzen.

Traficul rutier, cu excepţia RATB, va fi restricţionat progresiv, joi, începând cu ora 20,00, în zona Stadionului Naţional, unde va avea loc meciul de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB şi FC Viktoria Plzen.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, traficul se va restricţiona pe str. Maior Coravu, între şos. Mihai Bravu şi intrarea în Naţional Arena, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe str. Pierre de Coubertin, între şos. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi pe străzile care intersectează şi acced în acest tronson; pe bd. Basarabia, între Piaţa Muncii şi bd. Chişinău, şi pe str. Toni Bulandra între Vatra Luminoasă şi rondul de la str. Maior Coravu.

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să folosească mijloacele de transport în comun pentru a evita blocajele de trafic, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate sau cât mai departe de arena sportivă, să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere şi să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de suporteri şi să evite pe timpul deplasării, manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic.

Peste 300 de jandarmi vor asigura ordinea la stadion.

Accesul în arenă este permis începând cu ora 20.00.

Peste 200 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti vor asigura ordinea publică şi siguranţa rutieră cu ocazia partidei dintre FCSB şi Viktoria Plzen, din prima etapă a grupelor Europa League, programată în această seară pe Arena Naţională.

Poliţia Capitalei a anunţat că va asigura ordinea atât în jurul stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră şi va organiza acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun.

Vestea bună pentru fanii care vor asista la meciul din această seară vine de la RATB. Pe lângă liniile de noapte, spectatorii vor putea pleca spre casă şi cu traseele 1, 14, 40, 46, 56, 85, 86, 90, 104 și 655, care vor avea programul prelungit.

Această decizie vine după ce la partida disputată în play-off-ul Ligii Campionilor dintre FCSB și Sporting Lisabona, RATB nu a modificat programul de circulație, iar fanii ”roș-albaștrilor” s-au văzut nevoiți să se descurce pe cont propriu. 

În aceeași ordine de idei, cei din cadrul Metrorex nu au anunțat o modificare a programului, astfel că fanii se vor axa cel mai probabil pe transportul pus la dispoziție de RATB.


Citește și: EXCLUSIV | Andi Moisescu, despre viața și cariera sa. Care este adevărata relație cu Florin Călinescu


 

Loading...
Comentarii