Mergi direct la conținut »
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO / Jandarmerița bătută la protestele din Piața Victoriei a fost externată. Ștefania, pas alergător spre mașină

FOTO / Jandarmerița bătută la protestele din Piața Victoriei a fost externată. Ștefania, pas alergător spre mașină

Jandarmerița bătută la protestele din Piața Victoriei a fost externată astăzi. Deși trebuia ca tânăra să plece acasă luni, medicii de la Spitalul Floreasca au decis să o mai ţină 24 de ore sub observaţie și să îi mai facă o tomografie.

Foto: Vlad Chirea și Inquam Photos/George Călin 

UPDATE 12.30: Jandarmerița bătută la protestele din Piața Victoriei și colegul ei au fost externați.

Ștefania (23 de ani), care a fost bătută în timpul protestelor de vineri seară, a mers în pas vioi spre mașină, având capul acoperit cu o șapcă și purtând o pereche de ochelari de soare. Tânăra nu a făcut nicio declarație.


În urma incidentelor de la protestul de vineri, din Piața Victoriei, ea a fost internată cu suspiciune de fractură de coloană cervicală, însă diagnosticul a fost infirmat. În conferința de presă a Jandarmeriei s-a spus că ar putea rămâne paralizată, dar medicii au declarat că are doar traumatisme ușoare și echimoze.

„Vă citesc din fișa întocmită de Unitatea de Primiri Urgențe, unde a ajuns colega noastră în acea seară, pe care noi am avut-o la dispoziție în dimineața în care am făcut conferința de presă. La diagnostic, la internare, scrie așa: traumatism coloană cervicală, traumatism toraco-abdominal, traumatism de coloană cervicală amielitică, contuzie toracică abdominală… Nu suntem experți, nu suntem medici, dar am citit acest traumatism… de coloană cervicală…”, spunea purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București, Georgian Enache, potrivit Digi 24.

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'
Recomandări

Gabriela Cristea a făcut anunțul public chiar de ziua soțului ei! 'Amant...'

Ștefania, femeia jandarm de 23 de ani, bătută în Piața Victoriei, nu a suferit o fractură a coloanei cervicale. În schimb, ea a rămas cu multiple traumatisme la nivelul capului și corpului, în urma loviturilor repetate încasate de la grupurile violente din Piața Victoriei. Oficial, diagnosticul pus de medici este: traumatism cranio-cerebral minor, traumatism la coloana cervicală, contuzii toraco-abdominale și hematoame la nivelul feței.


Citește și:

INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Miron Cozma, angajat fictiv de primarul Pandele. De un an și jumătate n-a trecut pe la serviciu!

 
 
Close
Închide