Mergi direct la conținut »
Femeie călcată de o mașină, în Capitală, după ce a căzut de pe refugiul de tramvai. Martorii spun că i s-ar fi făcut brusc rău
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Femeie călcată de o mașină, în Capitală, după ce a căzut de pe refugiul de tramvai. Martorii spun că i s-ar fi făcut brusc rău

Femeie călcată de o mașină, în Capitală, după ce a căzut de pe refugiul de tramvai. Martorii spun că i s-ar fi făcut brusc rău

Femeie călcată de mașină, după ce a căzut de pe refugiul de tramvai. O femeie din București, în vârstă de 66 de ani, a căzut aseară de pe un refugiu de tramvai de pe Calea Griviței direct în fața unei mașini, care era condusă tot de o femeie.

Aceasta susține că nu avea viteză, dar că nu a mai putut s-o evite, iar martorii spun că bătrânei i s-ar fi făcut brusc rău. Tot ei au declarat că era însoțită de un bărbat, amândoi mergând în baston.

Victima nu a supraviețuit impactului, chiar dacă medicii de pe ambulanţă, ajunşi la faţa locului, au încercat să o readucă la viaţă aproximativ o oră.

Un echipaj al Institutului de Medicină Legală (IML) din Capitală a ridicat trupul neînsufleţit al bătrânei, iar polițiștii au întocmit dosar penal pe numele conducătoarei auto şi urmează să stabilească cu exactitate cine se face vinovat de moartea femeii, potrivit România TV.

De altfel, Bucureștiul este capitala europeană a peroanelor-capcană. Mii de călători sunt zilnic în pericol de moarte în stațiile de tramvai.

Așadar, așteptarea unui tramvai, chiar și pe durata a doar câtorva minute, se poate transforma pentru un bucureștean într-o veritabilă aventură. Ba chiar într-o tragedie, cum s-a întâmplat aseară.

Și asta pentru că zeci de asemenea petice din beton nu au nici măcar cel mai mic element de siguranță! O bară de protecție, o lampă de semnalizare…

Poate doar o bordură ceva mai înaltă de pe care aceia care folosesc mijlocul de transport pe șine privesc cum mașinile trec în goană la doar câțiva zeci de centimetri de ei. Și asta când nu devin un pericol chiar tramvaiele.

Două tramvaie s-au ciocnit, ieri, în București, iar un tramvai a luat foc, tot în București, în luna august a acestui an.


CITEȘTE ȘI… EXCLUSIV. Legătura neștiută dintre Draga Olteanu și Tamara Buciuceanu! «Nu aveam eu ce să caut în rolul acela»


 

Close
Închide
  Close