Mergi direct la conținut »
VIDEO / Femeie din Suceava, la un pas de a fi lovită pe o trecere de pietoni de un șofer teribilist
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO / Femeie din Suceava, la un pas de a fi lovită pe o trecere de pietoni de un șofer teribilist

VIDEO / Femeie din Suceava, la un pas de a fi lovită pe o trecere de pietoni de un șofer teribilist

Un șofer din Suceava a surprins pe camera video instalată la bordul mașinii sale un coleg de trafic în timp ce făcea o depășire extrem de periculoasă și neregulamentară, chiar în dreptul unei treceri de pietoni. A trecut razant pe lângă o posibilă tragedie.

De Dragoș Tănase,

Astfel, o femeie a fost la un pas să fie lovită, de șoferul care a depășit, pe linia dublă continuă, coloana de mașini care aştepta la trecerea de pietoni.

Chiar dacă şoferul ar putea fi uşor de identificat, oamenii legii spun că nu s-au autosesizat, pentru că aşteaptă ca posesorul imaginilor să le prezinte la Poliție și să facă o plângere, potrivit Digi 24.

În urmă cu două luni, o femeie a fost accidentată mortal pe o trecere de pietoni din Suceava. A fost lovită în plin de un autocamion.

O altă manevră extrem de periculoasă făcută de un șofer pe un drum din România a fost filmată și în luna ianuarie (VIDEO). Și atunci, ca și acum, un accident grav a fost evitat în ultimul moment!

FOTO & VIDEO –Digi 24


Citește și… A murit fetița de 5 ani accidentată grav de o polițistă dintr-o comună din Suceava

Poliția Suceava vrea să prevină accidentele în județul cu cei mai mulți morți în accidente rutiere. Printre măsuri, mesaje video în discoteci

Accident grav în Suceava. Doi morți și șapte răniți după coliziunea dintre un microbuz cu o autoutilitară


 

Close
Închide
  Close