Mergi direct la conținut »
Carambol pe DN 7, la Tălmaciu. O femeie însărcinată a fost rănită
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Carambol pe DN 7, la Tălmaciu. O femeie însărcinată a fost rănită

O femeie însărcinată în opt luni a fost rănită, astăzi, într-un carambol cu trei mașini produs pe Drumul Național 7 (DN7), la Tălmaciu, în județul Sibiu. Traficul se desfăşoară alternativ pe direcţia Vâlcea - Sibiu.

De Dragoș Tănase,

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Sibiu, Elena Welter, a precizat că pe DN 7, la km 257, pe direcţia Vâlcea – Sibiu, a avut loc o coliziune în lanţ între trei autoturisme, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, relatează Ora de Sibiu.

O persoană a fost rănită – o femeie de 33 de ani, însărcinată în opt luni, pasageră în autoturismul care a provocat accidentul, condus de o femeie de 40 de ani, din Sălişte.

ISU Sibiu a informat că femeia are fractură la umăr şi traumatism abdominal, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la UPU Sibiu.

În luna februarie, doi copii și o femeie gravidă, care mergeau la Mănăstirea, au fost răniți într-un accident din Hunedoara.

FOTO: Ora de Sibiu


Citește și:

13 ani fără Laura Stoica. Pe 9 martie 2006, cântăreața, gravidă, murea într-un accident de mașină, împreună cu logodnicul ei

Zidul unei școli s-a prăbușit. O profesoară gravidă a fost grav accidentată

O gravidă care a supraviețuit unui accident groaznic de autobuz a născut gemeni câteva ore mai târziu


 

Close
Închide
  Close