MENIU CAUTĂ
, de Dragoș Tănase

Carambol pe DN 7, la Tălmaciu. O femeie însărcinată a fost rănită

Distribuie

O femeie însărcinată în opt luni a fost rănită, astăzi, într-un carambol cu trei mașini produs pe Drumul Național 7 (DN7), la Tălmaciu, în județul Sibiu. Traficul se desfăşoară alternativ pe direcţia Vâlcea - Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Sibiu, Elena Welter, a precizat că pe DN 7, la km 257, pe direcţia Vâlcea – Sibiu, a avut loc o coliziune în lanţ între trei autoturisme, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă în mers, relatează Ora de Sibiu.

O persoană a fost rănită – o femeie de 33 de ani, însărcinată în opt luni, pasageră în autoturismul care a provocat accidentul, condus de o femeie de 40 de ani, din Sălişte.

ISU Sibiu a informat că femeia are fractură la umăr şi traumatism abdominal, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată la UPU Sibiu.

În luna februarie, doi copii și o femeie gravidă, care mergeau la Mănăstirea, au fost răniți într-un accident din Hunedoara.

FOTO: Ora de Sibiu


Citește și:

13 ani fără Laura Stoica. Pe 9 martie 2006, cântăreața, gravidă, murea într-un accident de mașină, împreună cu logodnicul ei

Zidul unei școli s-a prăbușit. O profesoară gravidă a fost grav accidentată

O gravidă care a supraviețuit unui accident groaznic de autobuz a născut gemeni câteva ore mai târziu


 

Citește mai multe despre Accident, dn7, IPJ Sibiu, judetul sibiu, Sibiu și Talmaciu pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii