Mergi direct la conținut »
Festivalul Cerbul de Aur s-ar putea muta din Piața Sfatului. Primăria Brașov propune TVR o altă locație
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Festivalul Cerbul de Aur s-ar putea muta din Piața Sfatului. Primăria Brașov propune TVR o altă locație

Reprezentanții TVR și ai Primăriei Brașov au avut miercuri primele discuții oficiale despre organizarea ediției Festivalului Cerbul de Aur din acest an. Municipalitatea brașoveană a propus să fie luată în calcul și varianta în care evenimentul să se desfășoare în alt loc decât în Piața Sfatului.

De Răzvan Mihalașcu,

Din delegația TVR au făcut parte preşedintele-director general Doina Gradea, directorul Festivalului, Smaranda Vornicu, şi managerul de proiect, Otilia Iancu. Reprezentanții Televiziunii Publice s-au întâlni la Braşov cu primarul George Scripcaru pentru o primă discuţie oficială despre organizarea festivalului „Cerbul de Aur”.

„Este foarte bine că vom continua acest parteneriat pentru un festival de marcă pentru Braşov şi că avem aceste discuţii mai devreme decât anul trecut şi putem ordona lucrurile mai bine. Am stabilit deja grupul de lucru cu reprezentanţii Primăriei Braşov şi ai TVR, la care se va alătura şi Consiliul Judeţean”, a declarat primarul George Scripcaru, conform Agerpres.

Edilul Brașovului a precizat că bugetul aprobat de TVR pentru ediția din 2019 a festivalului „Cerbul de Aur” este de 6,5 milioane de lei. Acestei sume i se va adăuga contribuția municipalității brașovene.

„Le-am cerut partenerilor de la TVR să facă o simulare şi pentru o altă locaţie a festivalului, ca de exemplu Arena Ion Ţiriac, unde am avut deschiderea Festivalului Olimpic al Tineretului European, în 2013. Detaliile tehnice şi etapele organizării festivalului vor fi discutate în grupul de lucru, iar în paralel, noi vom derula detaliile procedurale care ţin de oficializarea parteneriatului şi a contribuţiei noastre la bugetul festivalului”, a spus primarul Braşovului.

Festivalul „Cerbul de Aur” 2019 ar urma să aibă loc în a doua parte a lunii august.

Ediţia din 2018 a festivalului s-a desfăşurat în Piaţa Sfatului din Braşov, în perioada 29 august – 2 septembrie şi a fost una dedicată Centenarului Marii Uniri, fiind organizată la 50 de ani de la primul „Cerb de Aur”.


Citește și:

VIDEO / Preţuri supraevaluate de peste zece ori pentru testarea instalațiilor electrice ale Direcției Protecția Copilului Sector 6

Narcos Delta Dunării! Reportaj realizat de Patrick André de Hillerin în locul unde s-a capturat o tonă de cocaină

Cu viața pre moarte călcând. Reporter la ambele capete ale unei întâmplări dramatice: familia care a donat ficatul unui băiețel de 7 ani și femeia care a primit o nouă șansă la viață


 

Close
Închide
  Close