Mergi direct la conținut »
UPDATE: Fetița călcată de tramvai la Arad a fost salvată. Copila se uita în telefonul mobil când a fost lovită
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: Fetița călcată de tramvai la Arad a fost salvată. Copila se uita în telefonul mobil când a fost lovită

UPDATE: Fetița călcată de tramvai la Arad a fost salvată. Copila se uita în telefonul mobil când a fost lovită

Pompierii au intervenit joi pentru a salva o fetiță călcată de tramvai la Arad. Copila de 12 ani a fost lovită de mijlocul de transport în comun, după ce ar fi fost atentă la telefonul mobil.

UPDATE 16:30: Pompierii au reușit să o salveze pe fetița călcată de tramvai în Arad. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

„Minora a fost scoasă de sub tramvai în viaţă şi predată către echipajul SMURD. A fost una dintre cele mai grele şi reuşite intervenţii, care a durat aproximativ 12-15 minute, fiind implicaţi zece pompieri”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Pe durata intervenției, traficul a fost oprit pe o bandă de circulaţie de pe B-dul Revoluţiei din Arad.

„Intervenția a presupus ridicarea tramvaiului cu ajutorul cilindrilor hidraulici și a pernelor din dotarea autospeciale descarcerare. A fost decupată o parte a tramvaiului. Subofițerii au întrat sub tramvai cu o targă lopată, au fixat victima și aceasta a fost scoasă în viața și predată către echipajul SMURD. Intervenția a durat aproximativ 15 minute”, au precizat reprezentanții ISU Arad.

De asemenea, a fost oprită şi circulaţia tramvaielor.


Accidentul a avut loc joi după-amiază în municipiul Arad, informează livearad.ro. Fetița era împreună cu o colegă atunci când a traversat strada. A fost lovită de mijlocul de transport în comun pe care nu l-a văzut deoarece era atentă la telefonul mobil și a traversat pe culoarea roșie a sematorului, spun martorii.

Oamenii care au văzut cum a fost târâtă de tramvai au sunat la 112. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de la ambulanță și de pompieri.

Caz șocant la Spitalul Pașcani: o femeie a fost internată pentru o durere la un picior, dar a fost externată inertă, cu răni deschise, și a murit după două săptămâni!
Recomandări

Caz șocant la Spitalul Pașcani: o femeie a fost internată pentru o durere la un picior, dar a fost externată inertă, cu răni deschise, și a murit după două săptămâni!

Din primele informaţii, fata este conştientă, iar pompierii încearcă să o scoată de sub tramvai. Potrivit medicilor de la fața locului, fata are multiple traumatisme și fracturi.

În februarie 2017, un tânăr de 20 de ani a murit, după ce a fost lovit de tren, în timp ce asculta muzică la căști. Fratele său s-a stins din viață, în urmă cu cinci ani, fiind lovit de tren, în drum spre școală.

 

Sursă foto: livearad.ro


Citește și Reportaj BBC. Cum au câștigat cântăreții nigerieni inimile a milioane de români


 

 

Close
Închide
  Close