UPDATE 12 februarie ora 13:20: Astăzi, chiar în ziua în care Matei este înmormântat, jurnaliștii de specialarad.ro au descoperit o coincidență tulburătoare. În 2012, în luna noiembrie, fratele lui Matei, Samuiel, care avea 18 ani, a murit în același lor, lovit de tren, în timp ce mergea spre școală. Samuiel era elev în clasa a XII-a la Liceul de Artă și a vrut să scurteze drumul spre școală. Tragedia a avut loc tot în triajul Gării Arad și tot din cauza muzicii ascultate la căști.

accident matei guler

Mai mult, ca și Matei, care atunci când și-a pierdut fratele avea 16 ani, Samuiel a murit tot într-o zi de vineri.

Îndurerați, prietenii lui Matei se plâng acum că poate tragedia ar fi putut fi evitată, dacă bicicleta acestuia nu se strica. Tânărul mergea întotdeauna cu bicicleta spre locul de muncă, dar vineri i-a spus tatălui său că merge pe jos, pe scurtătură, prin zona Gării Arad.

Matei Guler va fi înmormântat astăzi, la ora 15, la Cimitirul Eternitatea, din Arad.


Sfârșit tragic pentru un tânăr de 20 de ani din Arad. Vineri, 10 februarie, la fel ca în fiecare zi, a plecat de acasă spre serviciu. Dar nu a apucat să ajungă prea departe, fiind lovit mortal de un tren, chiar pe strada pe care locuia.
Se pare că băiatul ar fi avut căștile telefonului în urechi, la care asculta muzică și, din acest motiv, nu ar fi auzit zgomotul trenului care se apropia fatal de el.

„Vineri, în jurul orei 14.45, polițiștii de la Transporturi Feroviare au fost sesizați despre faptul că un tren care circula pe relația Brașov-Curtici-Budapesta ar fi surprins și accidentat mortal un tânăr de 20 de ani care se afla în traversarea liniilor de cale ferată” – a precizat, pentru Aradon, Lorena Radu, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Polițiștii s-au deplasat la locul accidentului, efectuând primele cercetări. Lângă tânărul lovit de tren a fost găsit telefonul lui mobil, care era conectat la căști.

Tânărul, pe nume Matei, era un practicant de parkour, prietenii săi plângându-i acum dispariția.

lovit de tren

Acum un an, un al tănăr, din județul Constanța, olimpic, a fost lovit mortal de un tren în timp ce asculta muzică la căști, neauzind trecerea acestuia.

„Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină”. Ștucan dezvăluie amănuntele tulburătoare din spatele accidentului provocat de Mario Iorgulescu
GSP.RO

„Un copil neiubit! Plângea când bea și trăgea cocaină”. Ștucan dezvăluie amănuntele tulburătoare din spatele accidentului provocat de Mario Iorgulescu

Horoscop 16 septembrie 2019. O zodie primește o lecție de viață importantă! Ce îi fac prietenii
HOROSCOP

Horoscop 16 septembrie 2019. O zodie primește o lecție de viață importantă! Ce îi fac prietenii