MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Fetița de 7 ani, prinsă sub mașina răsturnată într-un pârâu. N-a mai avut nici o șansă. Care este starea victimelor

Distribuie

O fetiță a murit după ce mașina în care se afla alături de părinți s-a răsturnat într-un pârâu. Copila de aproximativ 7 ani a fost prinsă sub autovehiculul răsturnat iar salvatorii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Accidentul a avut loc vineri dimineaţa, pe DN 13, la ieşirea din Rupea spre Sighişoara. Copila a fost găsită de abia după ce pompierii braşoveni au ridicat mașina răsturnată.

Iniţial, echipajele ISU sosite la faţa locului au descarcerat două persoane, o femeie şi copilul ei de aproximativ 2 ani. Mama și copilul au fost găsiţi în stare gravă și au fost intubaţi, în sprijinul lor fiind solicitat un elicopter SMURD.

Ulterior, după ce au ridicat maşina răsturnată într-un pârâu, pompierii au descoperit sub aceasta şi o fetiţă, de circa 7 ani, pentru care echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut face nimic, fiind declarat decesul, arată Agerpres.

Potrivit ISU Braşov, până la sosirea pompierilor, un echipaj al Jandarmeriei Braşov, care era în drum spre o altă misiune, i-a acordat ajutor celei de-a patra persoane aflată în autoturismul răsturnat în pârâu, un bărbat, menţinându-i capul la suprafaţa apei să nu se înece şi scoţându-l, ulterior, din maşină.

Conform IPJ Braşov, în autoturismul implicat în accident, înmatriculat în Ungaria, se afla o familie cu doi copii. Din primele cercetări, şoferul ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit un parapet de pe marginea părţii carosabile din dreapta sensului său de mers, după care s-a răsturnat în şanţul din stânga.


Citește și: COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!


 

Comentarii