De Răzvan Mihalașcu,

Polițiștii din Arad au reținut un bărbat și o femeie pentru săvârşirea de infracţiuni sexuale cu minori.

„În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Secţiei 1 Vlaicu, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, împreună cu concubina sa de 25 de ani, ambii din judeţul Hunedoara, în perioada decembrie 2018 – martie 2019 ar fi întreţinut raporturi sexuale cu fiica de 4 ani a femeii. De asemenea, copilul ar fi asistat la acte sexuale explicite între cei doi”, se arată în comunicat Poliției Arad, conform Agerpres.

În perioada în care ar fi fost abuzată fetița, cuplul a locuit în Arad.

În urma cercetărilor, tânărul de 22 de ani și concubina sa, de 25 de ani, au fost reținuți, sub acuzația de viol, corupere sexuală a minorilor și rele tratamente aplicate minorului.

Magistrații Judecătoriei Arad au decis ca pe numele bărbatului să fie emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, iar iubita sa, care este mama fetiței, să fie plasată sub control judiciar pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad.

În ianuarie, o fetiţă din Iași a fost violată de un bărbat care putea să-i fie bunic.

sursă foto: aradon


Citește și:

5 puncte esențiale despre europarlamentare: PSD, la cel mai slab rezultat istoric, comparabil doar cu venirea CDR, prima alternanță la guvernare!