MENIU CAUTĂ

Fiat Chrysler recheamă în service 863.000 de maşini cu probleme. Ce modele sunt vizate

Distribuie

Fiat Chrysler Automobiles (FCA) va rechema la service 863.000 de vehicule în SUA deoarece nu îndeplinesc standardele federale legate de emisii. 

Producătorul auto italo american a anunțat că sunt vizate unele modele produse începând din 2011: Dodge Journey, Dodge Avenger, Dodge Caliber şi Jeep Compass.

Proprietarii pot continua să folosească maşinile până când sunt anunţaţi să vină cu ele la service, a anunţat miercuri Agenţia americană pentru mediu (EPA). Printre componentele care vor fi înlocuite se află convertorii catalitici, potrivit Agerpres.

Reprezentanţii Fiat Chrysler au declarat că anunţul EPA „reflectă noua politică privind anunţarea rechemărilor la service. Această campanie nu are implicaţii legate de securitatea maşinilor şi nu vor exista amenzi. Am început încă de luna trecută să contactăm clienţii pentru a-i sfătui să ducă maşinile la service, operaţiunea nu va implica niciun cost pentru clienţi”.

Investigaţia privind emisiile a fost efectuată atât de către Agenţia americană pentru mediu cât şi de Fiat Chrysler. Rechemările se vor desfăşura în mai multe faze, începând cu maşinile fabricate în anul 2011.

Foto EPA.


Pot sau nu medicii să fie voluntari în spitale? Pacienții vor resimți lipsa lor, pentru că aceștia acopereau o parte din servicii


 

Comentarii