14 Iul. 2017 17:12

Fiat recheamă în service 1,3 milioane de mașini la nivel mondial. Modelele vizate și problemele grave pe care le pot întâmpina șoferii

Distribuie

Fiat recheamă în service 1,3 milioane de mașini. Fiat Chrysler Automobiles a anunțat vineri că recheamă 1,33 milioane de mașini la nivel mondial, în două campanii separate, una pentru riscul potențial de a lua foc și una pentru instalarea neglijentă a airbagurilor, potrivit Reuters.

Producătorul italiano-american a anunțat că este nevoit să recheme aproape 770.000 de mașini sport datorită unei probleme legate de o instalație care ar putea duce la implementarea neglijentă a airbagului de pe partea șoferului. În legătură cu această situație, au fost raportate cinci incidente majore, dar niciun accident.


Anunț important pentru șoferi! Trebuie să predea plăcuțele de înmatriculare. Ce se întâmplă dacă nu fac asta


Campania de rechemare are în vedere mai multe modele, printre care 38.000 de mașini Dodge Journey, fabricate în perioada 2011-2015 în America de Nord și 233.000 de modele Fiat Freemont, fabricate tot în aceeași perioadă, vândute în diferite orașe din America. Dealerii au sarcina de a verifica și de a înlocui instalația electrică.

De asemenea, producătorul auto recheamă 565.000 de autoturisme pentru a înlocui alternatoarele, din cauza faptului că ar putea lua foc.

Compania a transmis că temperaturile ridicate pot genera încălzirea diodei, care poate produce fum sau un miros de ars, iar acesta ar putea avea un impact asupra sistemului de frânare sau ar duce la oprirea motorului. Au existat două cazuri de acest gen, dar din fericire ele nu s-au soldat cu victime.

Operațiunea de rechemare vizează modelele Chrysler 300, Dodge Charger și Dodge Challenger și SUV-ul Dodge Durango, fabricate în anii 2011-2014 și SUV-ul Jeep Grand Cherokee, fabricat în perioada 2012-2014.


VIDEO EXCLUSIV/ „Îngerul păzitor” al sinucigașilor de la metrou. A salvat, până acum, șase cauzuri de suicid – majoritatea din dragoste…


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Noi descoperiri arheologice la Curtea Domnească de la Târgoviște
Loading...
Comentarii