Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă. Acesta susține că femeia i-a reproșat bărbatului că „nu mai e bun de nimic”, referindu-se, probabil, la potența lui. Bărbatul, care era băut, s-a simțit lezat și a atacat-o cu un cuțit, a notat viata-libera.ro.

După ce a omorât-o, a târât-o în cadă, unde a despicat-o. A pus bucățile în saci de plastic și a căutat să scape de ei. A dus sacii pe șoseaua de centură, în apropiere de cimitirul „Sfântul Lazăr”, din Galați.

Bărbatul i-a spus unei conoștințe din Bacău ce a făcut. Acesta a anunțat autoritățile și astfel s-a descoperit teribila crimă.

„Pe 19 iunie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost apelat prin Numărul Unic de Urgenţă 112 cu privire la săvârşirea unei eventuale infracţiuni de omor, comisă pe raza judeţului Galaţi.

Bărbatul și-a recunoscut fapta

IPJ Bacău a fost anunţat de un martor căruia presupusul autor i-a povestit despre fapta comisă. În urma cercetărilor, în aproprierea Cimitirului „Sf. Lazăr” a fost descoperit cadavrul unei femei.

Acesta era tranşat şi disimulat în patru saci de nailon. Astfel, la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a fost înregistrat un dosar penal în care, la acest moment, se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi profanare de cadavre”, a declarat procurorul Oana Hîncu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. 

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'
Recomandări

CTP, după declarațiile Vioricăi Dăncilă: 'Am înțepenit!'

Ciudat este că, în timp ce trupul Dumitrei Plopeanu zăcea în saci de plastic pe o stradă din Galați, sora ei a dat-o dispărută la poliția din Brăila, reclamând faptul că nu i-a mai răspuns la telefon din 16 iunie.

Victima, Dumitra Plopeanu, avea 67 de ani

Vasile Tofan i-a dus pe anchetatori la locul în care a abandonat sacii, iar apoi a mers și acasă și le-a arătat unde a comis fapta.

Bătrânul în vârstă de 75 de ani va fi judecat pentru omor deosebit de grav, dar și pentru profanare de cadavre, fiindcă a ciopârțit-o după ce a omorât-o.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a povestit cu lux de amănunte cele întâmplate. La finalul audierilor, el a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


EXCLUSIV | Un milionar american, însurat și cu 8 copii, s-a îndrăgostit nebunește de o moldoveancă, iar în două luni i-a alimentat contul cu sute de mii de dolari. Fiindcă nu le-au crezut povestea de iubire, autoritățile și o bancă comercială din Brașov au pus sechestru pe banii fetei din Onești

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens