Mergi direct la conținut »
Fiul lui Liviu Dragnea și-a cumpărat în leasing o mașină nouă. Valentin Dragnea conduce un BMW de peste 150.000 de euro Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Fiul lui Liviu Dragnea și-a cumpărat în leasing o mașină nouă. Valentin Dragnea conduce un BMW de peste 150.000 de euro

Fiul lui Liviu Dragnea și-a cumpărat o mașină nouă, tot în leasing. Valentin Dragnea, a cărui nuntă urmează să aibă loc duminică, 26 august, conduce un BMW-ul M760Li, care costă peste 150.000 de euro.

Newsweek România scrie că fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea, și-a cumpărat mașina pe 4 iulie, de ziua națională a Statelor Unite ale Americii. Bolidul de 609 cai putere a fost cumpărat tot în leasing.

Lansat la Salonul Auto de la Geneva, BMW-ul M760Li poate atinge viteza de 250 de kilometri pe oră, are scaune cu masaj și ventilație, trapă panoramică „Sky Lounge”, dar și multe alte opțiuni.

Achiziția autovehiculului apare și pe portalul Arhivei Electronice de Garanții Reale Mobiliare, arată Newsweek România.

Auto Bild România a cercetat mai departe pentru a obține informații suplimentare despre vehiculul condus de fiul lui Dragnea. Seria de șasiu arată că vehiculul a fost construit în data de 28 septembrie 2017.

Vedeți pe site-ul Auto Bild toate dotările și opțiunile mașinii achiziționate de Valentin Dragnea.

Valentin Dragnea, care deține o fermă în localitatea Salcia din Teleorman, se numără printre puținii norocoși care au reușit să vândă porci, înainte ca pesta porcină să se răspândească în mai multe județe din țară. O investigație Libertatea a scos la iveală faptul că fiul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

Cu ocazia minivacanței de 1 mai, Liviu Dragnea a publicat pe contul său de Facebook poze cu el la volanul unei mașini, tot marca BMW, care nu figurează în declarația sa de avere. Autoturismul de lux, care avea la acel moment inspecția tehnică expirată, a fost cumpărat în leasing de fiul liderului PSD, pe numele firmei Romcip. Valoarea bolidului era estimată la aproape 110.000 de euro, fără TVA.

sursă foto: EPA


Citește și Mașina de făcut bani Simona Halep. Liderul mondial a produs 8 milioane de dolari în opt luni!


 

Close
Închide
  Close