Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Daddy, socru mare. Vezi invitaţia la nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea! Ce se mănâncă și unde sunt așteptați nuntașii pentru evenimentul mondeno-politic al anului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > EXCLUSIV/ Daddy, socru mare. Vezi invitaţia la nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea! Ce se mănâncă și unde sunt așteptați nuntașii pentru evenimentul mondeno-politic al anului

EXCLUSIV/ Daddy, socru mare. Vezi invitaţia la nunta de lux a fiului lui Liviu Dragnea! Ce se mănâncă și unde sunt așteptați nuntașii pentru evenimentul mondeno-politic al anului

Evenimentul mondeno-politic al finalului de vară se conturează a fi nunta juniorului lui Liviu Dragnea, Valentin. Tânărul i-a luat-o astfel înainte tatălui, care urma s-o ducă la altar pe Irina Tănase.

Invitația a fost deja tipărită și distribuită prietenilor familiei Dragnea și Libertatea a intrat în posesia ei! Potrivit informațiilor noastre, au primit-o toți „greii” din PSD, dar și mai mulți oameni importanți de afaceri din anturajul lui Liviu Dragnea.

Tânărul milionar Valentin Dragnea (29 de ani) își va uni, așadar, destinul cu Gina Alexandra, fata pe care o iubește de mai bine de 5 ani. În ciuda faptului că juniorul deține un elegant restaurant pe malul Dunării, la Turnu Măgurele, a ales pentru petrecere un loc cu ștaif. Valentin și Gina se căsătoresc la palat! Și nu la orice palat, ci la unul dintre cele mai elegante (și mai scumpe) din apropierea Capitalei: Palatul Snagov.

Palatul Snagov, fost palat regal, construit în anii 1930, pentru Prințul Nicolae al României, pe malul lacului Snagov, este acum unul dintre locurile preferate de „lumea bună” pentru evenimente importante. Prețurile sunt pe măsură: închirierea celor două mari săli costă peste 5.000 de euro, iar pajiștea din față, alți 3.000 de euro. Potrivit informațiilor furnizate de apropiați ai familiei, pentru nunta lui Dragnea junior au fost rezervate atât interiorul, cât și exteriorul, pentru a evita să se suprapună cu vreo altă nuntă sau să împiedice eventuali „intruși”, jurnaliști sau paparazzi să se apropie.

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”
Recomandări

Cum a reușit un medic din Botoșani să se vindece de cancer cu prognoză nefavorabilă. „Nimeni nu îți dă nici o garanție”

Cât despre meniu, cel „standard” la Palatul Snagov costă 110 euro de persoană, dar poate fi, desigur, schimbat, îmbunătățit, dezvoltat.

Ce conține meniul? 

Gustare rece
File de somon afumat pe blinii cu sos de iaurt și mărar
Vol au vent cu păstrăv afumat, nuci, busuioc și ceapă verde
Pate de ficat de pasăre cu aromă de vin de Porto
Terina din piept de curcan cu ficat și ciuperci
Ruladă de cașcaval și brânză cu brunoise de ardei

Pește
File de somon cu sos de vin alb si chives, sparanghel înfășurat în bacon și sote de ciuperci pleurotus

Preparat  tradițional
Duo de sarmale – în foi de viță cu smântână & în foi de varză cu costiță crocantă, mamăliguța și ardei iute

Mixed Grill
Muschiuleț de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir și usturoi, cotlete de berbecuț marinate cu ulei de măsline și lime, servite cu sos quattro formaggi

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!
Recomandări

Pilele dezvoltatorilor imobiliari. Ce i-a propus un director Apa Nova unui bucureștean pentru a renunța la plângeri!

Valentin Ştefan Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, e milionar dinainte să fi împlinit 30 de ani. Are afaceri cu creşterea porci, cu pantofi de lux, are restaurant, nenumărate mașini şi intenţionează să intre pe piaţa imobiliară pentru a-şi spori veniturile. El și ploieșteanca Gina Alexandra sunt împreună de peste 5 ani. Cei doi se vor cununa religios pe 26 august, la Biserica „Sfântul Elefterie” din Capitală, apoi vor petrece alături de invitați, la Palatul Snagov. Părinții spirituali ai celor doi sunt, potrivit invitației, Paul Sorin și Doina. 

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Nunta juniorului și o întâlnire de gradul zero

Dincolo de invitații „aleși pe sprânceană”, la marele eveniment vor participa, desigur, familiile. Va fi momentul în care Bombonica, fosta soție a lui Dragnea și mama lui Valentin, se va întâlni, în cadru festiv, cu Irina Tănase, viitoarea soție a lui Dragnea. Ba, potrivit uzanțelor, familiile sunt grupate la aceeași masă!

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă
Recomandări

Iohannis a semnat decretul de retragere a decorației pentru Adrian Năstase. Ce alte nume grele mai sunt pe listă

Nunți celebre, daruri uriașe!

Date fiind precedentele, e de așteptat ca fiul lui Liviu Dragnea să strângă o mică avere după petrecerea fastuoasă de la Palatul Snagov.

La o simplă privire asupra nunților altor celebrități, desfășurate în același loc, concluziile sunt interesante! Elena Băsescu s-a măritat la Palat, cu Bogdan Ionescu, în luna septembrie a anului 2012. Nunta a avut 800 de invitați, iar darul s-a ridicat (potrivit declarației de avere a Elenei Băsescu) la 460.000 de euro!

Și Valeriu Zgonea s-a însurat cu Laura, aleasa inimii sale, la Palatul Snagov. Nunta sa, desfășurată în 2015, a avut peste 300 de invitați, iar suma strânsă din dar de fostul președinte al Camerei Deputaților a fost de 145.000 de euro.


CITEȘTE ȘI:

REPORTAJ/ Țara plânge, Guvernul minte, porcii mor! România abator (VIDEO)

REPORTAJ/Localnicii din Deveselu nu se tem de Putin sau de rachete balistice. Sunt supărați că poștașul întârzie cu pensiile/ VIDEO

Close
Închide
  Close