Mergi direct la conținut »
Florin Buliga şi-a făcut selfie cu cadavrele. Detalii șocante despre criminalul din Brașov au ieșit la iveală
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Florin Buliga şi-a făcut selfie cu cadavrele. Detalii șocante despre criminalul din Brașov au ieșit la iveală

Florin Buliga şi-a făcut selfie cu cadavrele. Detalii șocante despre criminalul din Brașov au ieșit la iveală

Florin Buliga şi-a făcut selfie cu cadavrele. Anchetatorii au găsit fotografiile în telefonul bărbatului din Brașov, care și-a ucis soția și cei doi copii.

Florin Mircea Buliga nu regretă deloc că și a ucis familia, iar în telefonul bărbatului au fost descoperite fotografii de tip „selfie” surprinse de criminal după ce şi-a ucis soţia şi cei doi copii, potrivit brasovtv.com. Mircea Buliga susține în continuare că fapta pe care a comis-o i-a ajutat pe cei dragi să ajungă într-o lume mai bună.

Florin Buliga, care și-a ucis soția Monica, și pe cei doi copii ai lor, Ioana și Ștefan, așteaptă în arestul IPJ Brașov să vină momentul în care va fi mutat la București pentru expertiza psihiatrică obligatorie în astfel de cazuri. Până atunci, autorul triplului asasinat meditează, citește Biblia, meditează, ține un jurnal și fumează aproape două pachete de țigări pe zi, cu mult peste cât fuma în libertate.


Citește și: Cum aranjezi masa de Paște. Idei prin care îți poți impresiona invitații


Close
Închide
  Close