Mergi direct la conținut »
Florin Roman demisionează din funcția de vicepreședinte PNL
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Florin Roman demisionează din funcția de vicepreședinte PNL

Florin Roman demisionează din funcția de vicepreședinte PNL

Florin Roman demisionează din funcția de vicepreședinte PNL. Anunțul a fost făcut de parlamentar, luni, într-o postare pe Facebook. 

„Am înaintat astăzi, demisia din funcția de vicepreședinte a Partidului National Liberal. După o îndelungă chibzuință. Atunci când începi sa constați ca, după multă munca și efort, părerea ta este minoritara, cred ca decizia este cea corecta. Iar majoritarii trebuie sa-și asume responsabilitatea unui partid care înseamnă 200.000 de membri. Tocmai pentru a nu pune PNL intr-o situație delicata. Voi rămâne in continuare același deputat de opoziție incisiv la adresa PSD!”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

Decizia a venit în urma unui scandal în conducerea PNL. Liberalii din Comisia de Cod administrativ au fost apostrofați că au votat în favoarea pensiilor speciale pentru aleșii locali. Mai mulți liberali, printre care Florin Roman, fost ales local, și Iulian Dumitrescu au cerut ca la Senat, PNL să susțină aceste pensii speciale. Conducerea PNL nu a fost de acord, ceea ce a produs scandal în ședință. Florin Roman a votat în Comisia de Cod administrativ în favoarea indemnizațiilor speciale pentru aleșii locali.

Florin Roman este deputatul care, anul trecut, a intrat în greva foamei, pentru câteva ore, din cauza lipsei de reacţie a Guvernului în privința finanţării Monumentului Unirii de la Alba Iulia, dar şi faţă de modificările la legea administraţiei, care impune pragul de 10% pentru folosirea limbii materne în administrația publică.

Close
Închide
  Close